Az ország nyugati feléből Miskolc környékére szeretnénk költözni. Mit ajánlanátok, hogy biztonságban érezzük magunkat? Melyik kisváros az, ahol házat vehetnénk? Edelény ajánlott? Köszönöm a segítséget!
Régi kérdés, de én 20 évig ott éltem, majd szüleim elmentek vas megyébe.
Az általános iskola nagyon jó, a gimi is jó szerintem, de a legtöbb fiatal elvágyódik Edelényből mire felnő.
Sajnos én azt veszem észre egyre kevesebben maradnak ott.
Valóban nagyon sok a kisebbség pl. mikor az ember bemegy vásárolni mindenütt ott vannak.
Ha házat veszel én a császtai részt tudom a leginkább ajánlani, ott elég nyugis szerintem. Meg azért elég nyugis utcákat ki lehet fogni.
Sajnos szórakozási lehetőség, programok abszolút nincsenek.
Az új polgár mestert ismerem, bízok benne, hogy ő valamit majd tesz már, hogy szebb, tisztább, kulturáltabb és fiatalok számàra is vonzóbb legyen a település.
Amióta egyházi a suli az nagyon sokat lendített szerintem a város szerethetőségén, ha kisgyerekes vagy, mert az tényleg nagyon színvonalas. Viszont program tényleg csak annyi, hogy elmész sétálni a kastélyba vagy beülsz egy étterembe, de nagyon szervezett programok nincsenek. Miskolcra való bejárással nincs gind, én miskolcra jártam gimibe. Túl éltem, plusz dolgoztam is ott.
Én szirmabesenyőt tudom javasolni, ha nem szeretnél cigányokkal találkozni egyáltslán, viszont ott nincs beülős étterem, kávézó, nincsenek dombok, park, mint a kastély. Cserébe tiszta, kultúrált, rengeteg a fiatal, családias, sok programmal!!! Érdemes megnézni a fb oldalt, ott lehet nézni képeket miket szerveznek. Ott is van ált. suli, bölcsi, ovi, bevásárló központ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!