Edelény2 kérdése:
Az ország nyugati feléből Miskolc környékére szeretnénk költözni. Mit ajánlanátok, hogy biztonságban érezzük magunkat? Melyik kisváros az, ahol házat vehetnénk? Edelény ajánlott? Köszönöm a segítséget!
Figyelt kérdés
jan. 20. 07:24
11/22 elistvan válasza:
Felsőzsolcát tudnám mondani. Kisvárosi hangulata van mégis közvetlen buszkapcsolattal rendelkezik Miskolcra. Az árakat nem tudom. Edelény 25km Miskolctól ráadásul az északabbi régióból elég nagy a c típusú állampolgárok aránya különösen a Penny market, buszvégállomás környékén. (Mondjuk utóbbi Miskolcról is elmondható.) Szórakozási lehetőség Edelényben kb. nulla. De Mályi és Szirmabesenyő is jónak mondható.
12/22 anonim válasza:
Én még Egerlövőt és Borsodivánkát ajánlom, nekem utóbbin van nyaralóm. Kevés a cigg, nyugis helyek, és még a Tisza-tó is közel van. Ja és olcsók a házak.
13/22 anonim válasza:
#12 az nem igazán Miskolc környéke...
14/22 anonim válasza:
Nem volt meghatározva a kérdésben, hogy mi számít környéknek. Nekem pl. az egész megye annak számít, neked lehet, hogy csak az 5 km-es körzete.
15/22 anonim válasza:
Edelénnyel kapcsolatban is azt kérdezte a kérdező, hogy túl messze lenne-e Miskolctól, akkor gondolhatnád, hogy nem 60 km-rel odébb venne házat...
16/22 A kérdező kommentje:
Kesznyétenben, Boldván, Sajóbábonyban mennyire lenne biztonságos az ingázás Miskolcra? A Vasgyár nevű kerület Miskolcon milyen lenne?
márc. 17. 05:54
18/22 anonim válasza:
Kesznyétent felejtsd el. C típusú falu. A Vasgyár is nagyon lepukkant,egyik legrosszabb rész Miskolcon.
19/22 anonim válasza:
Ha nyugatról költözöl ide, akkor szerintem a bábonyi meg a boldvai busz is sokkolnni fog, ha már az ingázást kérdezed... 😅 Nem az, hogy atrocitás érne, de nem hinném, hogy jól fogod magad érezni.
20/22 anonim válasza:
Inkább a Kisgyőr-Bükkaranyos-Harsány-Emőd vonalon gondolkodj, ha azokat a településeket nem tudod megfizetni, amiket a válaszadók felsoroltak. Egyik sincs messze Miskolctól, és egyik sincs tele kisebbséggel. Az előbbi három kis falu, így a buszok ritkábban mennek, ha tömegközlekedésben gondolkodsz. Borsodról általánosságban véve elmondható, hogy minél északabbra mész, annál rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!