A különböző megyéken belül is vannak gazdagabb, és szegényebb részek?
Figyelt kérdés
A vmegyéknek melyek a szegényebb, és gazdagabb részei? Tudnátok példákat?
Pl. én Fejér vmegyei vagyok, és tudom, az M7-estől délre sokkal szegényebb és sivárabb a környék, tele indomagyarral.
2024. jan. 15. 11:46
1/11 anonim válasza:
Persze. Nyilván teljesen más a megyeszékhely városa, mások a körülötte lévő népszerű kisebb települések és teljesen mások a semmihez sem közeli népszerűtlen falvak.
3/11 anonim válasza:
Mindenhol vannak tehetősebb és szerény èletmòdù családok.
4/11 anonim válasza:
Igen, természetesen van ilyen.
Volt olyan videó is neten, ha jól emlékszem Hadházy rakott ki, a támogatást elrakta a polgármester asszony, és másik városban élt egy új házban :D
5/11 anonim válasza:
+ természetesen a faluban mindenki szegény maradt.
6/11 anonim válasza:
Egy városon belül is vannak eltérések bőven.
7/11 A kérdező kommentje:
Ez biztos, falun belül is. Falun élek, az én utcám az "úri negyed", 1990 körül épült házakkal, 3 utcával arrébb csak düledező parasztházak vannak, és az utca sincs felújítva.
2024. jan. 15. 12:48
8/11 anonim válasza:
Pest megye, Gödöllő, Aszód full leppukant, munkahely nincs csak protekcióval gyári droid munka néha.
9/11 anonim válasza:
Persze, pl. Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Tiszaújváros vs. Ózd
10/11 anonim válasza:
Heves megyében pl Felsőtárkány és Kerecsend. Mindkettő Egertől pár km-re fekszik, de ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!