Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ukrajnában miért engedett az...

Ukrajnában miért engedett az arcszőrzet viselése a katonáknál?

Figyelt kérdés

Láttom képeken sok helyen a szőrös arcú katonákat, nekem ez nagyon durva. Én vidéken élek kis faluban, 1500 lelkesben. Itt ha az ember kb 1 hetes arcszőrzetet meghagy, már kibeszélik az embert, én még a szüleimmel lakok, szüleim megmondták egy kis szőröm sem lehet az arcomon, mert itt brutalisan leköpik érte az embert.

Anya már sírt, ha egy 4 napos arcszőröm volt, mert mit szól a falu.

2024. jan. 11. 20:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Itt vidéken ez van.
2024. jan. 12. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:
11, dehogy van. Egy csomó tök jó szakállas férfi van. Sőt, vidéken még néhány néninek is van bajsza:D
2024. jan. 12. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:

"Én vidéken élek kis faluban, 1500 lelkesben. Itt ha az ember kb 1 hetes arcszőrzetet meghagy, már kibeszélik az embert"

Anyukád ezt csak a nőkre értette, nyugi. Még falun sem beszélik ki a borostás, szakállas srácokat, férfiakat. Most nagy divatja van. A helyes pasikon meg nagyon is szexi tud lenni egy kis borosta vagy szépen ápolt, igényes szakáll. (Nem amelyik vadon nő összevissza minden irányba, gondozatlanul.)

2024. jan. 12. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Hivatásos katona voltál/vagy?

2024. jan. 13. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!