Ki él még a családjával együtt?
25N
Én, mesterszakot végzek éppen.
Én is szüleimmel élek egy községben, teljesen jó, mivel nincs barátnőm, és így nem költöztem el. Annak ellenére, hogy a 3 km-re lévő kisvárosban egy lakótelepi, full felújított lakásom van, mellé 2 garázzsal. Szüleim nem segítettek pénzzel, én raktam félre az évek alatt. A garázsokat kiadtam, a lakást nem, mert félek, leélik.
Gyári munkás vagyok. 35/F
Te még nagyon fiatal vagyok. Én is anyummal maradtam, de ez nálam több rétegűbb helyzet. Rokkantsága miatt ez nekünk közös "biznisz", illetve a lakásban nekem van nagyobb helyem és végül be tudott költözni hozzám párom. Abszolút jóban vannak.
Egyébként egyetértek azzal, hogy nem tudok és nem akarok lehúzó albérletbe menni. Ami a mai világban megy albérletekkel és árakkal, az egy élhetetlen katasztrófa. Azt sem értem, hogy valaki miért a lakásának kiadásából akar meggazdagodni más kárán.
Nálunk a lakást egyébként mamám hagyta nekünk, a nagyobb helyet szóban kifejezetten nekem szánta, igazából anyum is egyetértett ezzel, és mamám lépett le máshová.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!