Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normálisan dolog este 11kor...

Normálisan dolog este 11kor hosszasan porszívózni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
Lehet vmi hangos hosugarzo, legtisztito, paratlanito vagy elaludt szaritogep mellett. De van aki nappal nem er ra.. megesik nekemis h ejjel mosok, takaritok. Volt h szoltak bunkon, h kapcsoljam ki azonnal vagy hivja a rendorseget (halk mosogep). Mivel igy kerte, mondtam h nem... Hivja csak. (Ugyse hivjak csak dumalnak.. ha meg igen es ki is jon, akkor sincs semmi.. csak szol h nem lehetne halkabban stb aztan megy is)
2024. jan. 11. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem maga dönti el, 11-es, hogy halk-e az a mosógép! Ha a szomszéd hallja, akkor fel sem merül, hogy halk lenne! Az meg se fordul a maga fejében, hogy az éjjeli zajkeltés a bunkóság és megjegyzem, jogszabálysértő is, nem a szomszéd volt a bunkó, aki átjött szólni! Még örülhet, hogy nem a rendőrséggel kezdte! Ne nagyképűsködjön, hogy magát aztán nem érdekli!
2024. jan. 11. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
26%
A felettem lévő értelmi "fogyatékos" nő vasárnap szokott, van, amikor percre pontosan este 1/4 11h.-kor kezdi. Volt már, hogy feldörögtem neki, de semmi haszna. Van, aki csak ilyen időszakban tud ilyen tevékenységet folytatni, de korrektebb lenne, ha előtte jelezné/megbeszélné a másikkal,
2024. jan. 11. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Mosógépet sem este 11-kor kell bekapcsolni. De lehet lepontozni. Aki nem lakott még panelben és nem volt zajongó szomszédja annak fogalma sincsen arról, hogy ez mennyire zavaró. Ez már nem csak illem kérdése ezen a ponton.
2024. jan. 11. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Rendszeresen biztos nem az.

De én pl. egyszer le lettem hányva munkában, a busra nem engedtek így fel, szóval mikor hazaértem úgy, hogy addira már én is majdnem elhánytam magam kétszer, úgy voltam vele, hogy én nem várom meg, míg négy nap múlva szabadnapom lesz és napközben tudok mosni, hanem bekúrtam az összehányt ruhám egy 90 fokos egyórás programra - mert ha reggel mostam volna ki, nem száradt volna meg, mire újra mennem kell. Másnap elnézést kértem a szomszédoktól, mondták, hogy nem gáz, hallották a mosógépet, de úgy voltak vele, hogy mivel nem szokásom éjjel mosni, úgy gondolták, hogy biztos vészhelyzet.

Ha egész éjszaka zúgott, akkor szerintem ventilátoros hősugárzó lesz.

2024. jan. 11. 19:36
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
En ejfel korul erek haza, engem meg az zavar ha szabadnapomon napkozbe hangosak.. felolem kezdje a rendorseggel 😃 ugyse csinalnak semmit.
2024. jan. 13. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:

16, óvoda van alattam. Eskü jobban bírtam azt, mikor kocsma felett laktam. A részegekre lehet hatni, pl. le lehet menni elküldeni őket a halál f.szára, vagy leönteni őket vízzel. A kva kölykök sosem fogják befogni, és tolerálnod kell, mErT gYeReKeK.

Őszintén azt gondolom egyébként (szintén sokat éjszakáztam, és nem, a mosógpre, fúróra, normál hangerőn hallgatott zenre, húsklopfolásra nem ébredtem meg), hogy aki minden fiszfasz zajra felkel, az nem álmos eléggé. Nem a problémájukat akarom elnyomni, biztos szar, ha felkelsz hajnal egykor arra, hogy valaki turmixol, de ha fel van borulva a cirkadián ritmusod, és iszonyat fáradt vagy, akkor néha tizensok ébresztőt kell beállítani, hogy egyre felkelj, ilyen ökörségekre, hogy centrifugáznak, nem fogsz

2024. jan. 15. 00:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Alattunk kettővel van egy dohánybolt és annak a vécéje volt a zúgás forrása, ha nem igazítják meg a lehúzót akkor zúg.
2024. jan. 16. 22:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Régi igazi köcs*g szomszédom panelban mindig vasárnap reggel 7-kor porszívózott. Már 06:50-kor felkeltem idővel. Mondom mindjárt kezdi. Soha többet panellakás.... Ha csak 1 szemét szomszéd van már az gáz, de ha 2-3-4 akkor megszívtad, de nagyon!!!
2024. jan. 18. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!