Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nincs onbizalmam de minden...

Nincs onbizalmam de minden ferfi hosszasan nez, vajon en egy szep lany vagyok? 23l

Figyelt kérdés

Feltunoen minden ferfi nez engem, hosszan. Ha velem szemben jon az utcan vagy barhol mashol. Nincs ki a mellem sem a fenekem, soha nem is volt, tehat nem amiatt neznek mert kihivo vagyok. Ha valaki nem nez, az nagyon ritka. A leirtak alapjan, vajon en egy szep lany vagyok?

Vagy mi az oka, hogy mindenki nez?

Es ha valoban szep vagyok, miert nincs semmi onbizalmam?

2023. jún. 13. 13:38
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Azert nem tudom elhinni hogy szep vagyok, mert teljesen termeszetes vagyok, elrejtem a testem es nem vagyok feltuno egyaltalan. Akkor a ferfiak mit latnak rajtam ha nem ezt?
2023. jún. 13. 13:39
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
A férfiak alapvetően minden nőt megnéznek, mert a vérükben van. Viszont a számukra tetszetős nőkön hosszabban elidőzik a tekintetük. Önbizalmad azért nincs, mert vagy gyerekkorodban nem kaptál elegendő dicséretet vagy pedig tini korodban nem értek olyan külső ingerek, amelyek pozitívak lettek volna a külsődet illetően.
2023. jún. 13. 13:42
 3/18 A kérdező kommentje:
Marmint feltuno vagyok, de nem tudom miert
2023. jún. 13. 13:42
 4/18 A kérdező kommentje:
2. Tini koromban nem neztek meg, azota sokat valtoztam.
2023. jún. 13. 13:43
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Az hogy megnéznek vagy konkrétan semmit nem jelent.
2023. jún. 13. 13:47
 6/18 anonim ***** válasza:
44%

1.Biztosan szép vagy.

2.Van valami olyan vonásod ami feltűnő, lehet ez pl. egy szokásosnál hosszabb haj.

3.Van egy erős kisugárzásod.

4..Valamilyen mértékben te is nézed őket, ha észrevetted, hogy néznek, így még inkább néznek.

2023. jún. 13. 13:49
 7/18 mienkamennyekorszaga válasza:
77%
Van az embernek egyfajta kisugárzása ami miatt szimpatikus lehetsz sokaknak. Nem, nem aurája vagy ilyesmi :D de pl ha sokat mosolyogsz az sokaknak lehet imponáló vagy te is nezelodsz jobbra-balra, másokban tudatalatt is jó benyomást kelthet miszerint egy érdeklődő típus vagy. Sokan nem a kirívó hölgyeket nézik meg, az első benyomás általában az arc és annak vonásai, ez már a a kutyáknál is megfigyelhető. A szaglászás hátul csak utána következik :D
2023. jún. 13. 13:50
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

A következők lehetségesek amiért megnéznek az utcán:

Nagyon szép vagy

Szép vagy

Átlagos vagy

Csúnya vagy

Nagyon csúnya vagy

Jól öltözöl

Rosszul öltözöl

Extravagánsan öltözöl

Nagy melled/feneked van

Kis melled/feneked van

Fiúsan nézel ki

Hirtelen így kb ennyi ami eszembe jutott de ezer másik dolog miatt megnéznek az emberek.

2023. jún. 13. 13:56
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

Esetleg nagyon csúnya.

Sokat segítene, ha linkelnél egy képet magadról.

2023. jún. 13. 14:00
 10/18 anonim ***** válasza:
40%
Talan azert nem lepnek feled, mert azthiszik hogy foglalt vagy, vagy nem akarsz semmit toluk
2023. jún. 13. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!