Feljelenthet azért a "szomszéd", mert otthon fehérneműben tartózkodok?
A 65 éves nem annyira öreg, hogy ne érdekelje egy nő. Meg is ijednék ettől
Visszakérdeznék, hogy miként is gondolja, hogy kukkol téged a saját lakásodban? Ha nem fejezi be, feljelented.
Másrészt kellene valami az ablakodra, hogy ne lásson be, én sem tudnél lehúzott redőnnyel élni.. Egy sima függöny is megteszi, este pedig, mikor villannyal vagy, akkor egy sötétítő vagy lehúzni a redőnyt, lekapcsolni a villanyt és gyertyával, tévével világítani.
Szeméremsértés:
Aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szerintetek az kimeríti, hogy zárt lakásába beles a bácsi, hogy levette a pólót?
Minekutána az összes családi házban felnevelkedett, társasházat belülről sose látott elcsattogtatta a magánterületén való jogait... kerüljünk azért tisztába vele, hogy egy társasházban sajnos problémákat szül, ha bárki azt csinál a magánterületén, amit csak gondol, még ha joga is van. Pláne egy gangos házban, ahol nem a másik százhúsz, kényszerűen egymásra néző lakót, és a gangon, húsz centivel az ablak előtt jövő-menő "kukkolókat" szokták jelzőkkel illetni, hanem azt, aki nem képes vetkőzés előtt maga elé húzni a függönyt. Csak szólok, mire tessék számítani. Az, hogy mi van a törvénykönyvben, ilyen szempontból teljesen irreleváns. Ahogy az is, hogy a valóság működése kinek tetszik, és kinek nem.
Ne a törvényektől féljetek, a magyarok 99%-a biztos nem kezd el jogászkodni, csak szájal, azonban be lehet gyűjteni haragosokat, meg majd rólad beszél a hátad mögött a komplett lépcsőház. Kell az? Jó az? Akkor hajrá...
"Az, hogy mi van a törvénykönyvben, ilyen szempontból teljesen irreleváns."
Ezt szerintem gondold át mégegyszer. Ahogy azt is, hogyha a kérdező bejelentést tesz a rendőrségen, kinek fognak igazat adni. A fiatal nőnek, aki a saját lakásában akar lengébben öltözni, vagy a vén fószernek, aki az ablakon át nézegeti?
húzza be ő a saját függönyét,ha nem kíváncsi rád.
Jogod van otthon meztelenkedni is,nem csak alulöltözni.
ha neki nem tetszik,amit lát,ne nézzen oda, forduljon el,legyen másik szobában.
szerintem amúgy már direkt kukkolhat egy ideje,ha folyamatosan beszólogat neked
Khm...én örülnék a látványnak, de ha mondjuk nem tetszene a fehérneműs nő, akkor sem jutna eszembe, hogy a "hatóságokkal" fenyegetőzzek.
Amúgy, ha megint fenyegetőzik, mondd meg, hogy te fogod őt feljelenteni kukkolás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!