A szomszéd feljelenthet emiatt?
Bármi miatt feljelenthetnek, és durvább dolgokat kimennek csekkolni. Pont tegnapi hír volt a gyanús hangokra mentőket hívó szomszéd.
Vagy használj fülhallgatót, vagy indítsd el a felvételt és próbáld a helyiségen kívül meghallgatni hogy mennyire hangos a kínzás és mennyi zaj szűrődhet vajon ki.
Te nem ismered a fülhallgató fogalmát amúgy?
És igen, hívtam már ki rendőrt, amikor konstans egész éjszaka rendesen lehallottam a tv-t a felettünk lakótól.
Szóltam neki, nem egy nem kétszer, hogy lesz szíves lejjebb venni vagy fülhalit használni.
Nem, ugyanúgy este tíztől hajnali 4-5-ig ment az épp aktuális sorozat, film, zene, fszom...
Meguntam, bejelentést tettem és kijöttek. Érdekes, már aznap éjjel csend volt. :D
6,-os
Az a tipikus proli pár lehetett esznek isznak ürítenek aztán a nap/éjszaka felében nonstop bagzanak mint az állatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!