Sergio Sergio kérdése:
Szerintetek sem kéne ma fűrészelni?
Figyelt kérdés
Kevés a fám és vágnom kéne, de a szomszéd néni szerint is ma ünnep van...2023. dec. 31. 09:15
1/13 anonim válasza:
Ma ha nem vasárnap lenne, akkor hivatalosan munkanap van, de pl a mi szomszédunk még karácsonykor is vágta a fát egész nap xD
2/13 anonim válasza:
Munkaszüneti nap van, holnap lesz ünnep.
Ha kevés a fád, akkor muszáj vágni valamennyit. Mondjuk délig, 1 óráig csinálhatnád szerintem. Ezt talán tolerálnák a szomszédok.
Nálunk flexel az egyik szomszéd, de dél körül be szokta fejezni.
3/13 anonim válasza:
En ma lehet flexelni is fogok.
Igaz nincs is a kozelben szomszed.
4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az én szomszédaink mióta a lánya rendőr már egy éve azóta meg azért is kihívják a rendőrséget meg reklamálnak a polgármesternek ha járnak az utcán mert milyen idegesítő meg ugatnak a kutyák stb...Nem normálisak...De akkor délig csak azért is nyomni fogom...
2023. dec. 31. 09:27
5/13 anonim válasza:
#4 a favágásért hiába hívja ki a rendőrt.
6/13 anonim válasza:
Ha kézi fűrésszel csinálod, azt ki hallja?
De ha láncfűrésszel, mint az én gyökér szomszédom, na az már dühítő.
Az ilyen miért nem szerez be egy villanymotoros körfűrészt, nem értem.
7/13 anonim válasza:
Tűzijáték időben szabad hangoskodni szerintem...
8/13 A kérdező kommentje:
Miért lenne idegesítő??? Akinek nem tetszik éljen városon vagy tanyán
2023. dec. 31. 10:12
9/13 anonim válasza:
A szomszéd néni befogja 1-2 órára a fülét, te pedig vágod a fát.
10/13 anonim válasza:
Ha ő is fával fűt, akkor adsz neki az aprított fából valamennyit és akkor másképp fogja látni a világot. Persze ez nem jogosítvány arra, hogy este nyolckor még mindig ne hallják tőled az emberek a saját hangjukat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!