Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felétek is tűzijátékoznak az...

Felétek is tűzijátékoznak az utcán az emberek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Itt még nincs állatkert, ahol lakom.

Szerencsére hatványozódva emelkedik az ára az ilyen idétlenségeknek, - egyre kevesebben áldoznak rá anyagi forrásokat!

A normális többségnek nem is baj, hogy ez így alakult.

2023. dec. 27. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Én tegnap nyomtam el pár saját készítésű bárium nitrát, magnézium, kén petárdát. Döbbenetesen hangosak és fényesek lettek. Hozzá csináltam vulkánokat.

Leírhatatlan az élmény...🥳

2023. dec. 27. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Utsó, kontaktoljunk már:)
2023. dec. 27. 23:02
 14/16 everlight ***** válasza:
7.Ennyi erővel a cigit meg az alkoholt is be lehetne tiltani.
2023. dec. 30. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmi, még egy temetőben is nagyobb az élet.
2023. dec. 30. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 20-adika körül kezdtek el sötétedéstől éjfélig pukkantgatni, talán az iskolaszünettel függ össze. Budapest, Rákoshegy. A kutyának szilveszterre beszereztem nyugtatót, de végül nem kellett beadnom. Több napon keresztül meg nem is szabad adni. Sikerült annyira lenyugtatni, hogy nem tett kárt magában. Viszont karikás szemmel jöttem ma dolgozni, mert sokat virrasztottam a kutyával 20.-tól, még elsején is, hogy apámat hagyja végre pihenni. Ha petárdáznak, addig kaparja a bejárati ajtót, amíg ki nem sebesedik a lába. A konyhakövön is kapar, a szekrény alá akarja beásni magát. Kinyitogatja az összes ajtót, ha felügyelet nélkül bejut a lakásba, és pörög a gázóra. Én ígérem, hogy abban az esetben támogatni fogom a Fideszt és OV-t még úgy 16 évig, ha hoznak egyik hajnalban egy törvényt, hogy tilos bármilyen durrogtatás is, és letöltendő jár a petárda birtoklásért. Ettől visszavonzanának a szavazóik közé, ha ezt meglépnék. De bárkire szavazok, aki ezt megígéri, és 30-40 millió Ft-tal meg is támogatnám a kampányukat. Még putyinnak is kezet csókolnék, ha a tanácsára ezt bevezetné a kormányunk, és támogatom az 1000 forintos benzinárat is, csak ne legyen petárda! A tűzijáték is ugyanúgy hangos, és leesnek a madarak is tőle. Tiltsák be a g-cibe, vagy legalább legyenek olyan zónák az országban, ahol jegy vásárlás után lehet lövöldözni x mennyiséget, és tűzoltó, mentő, rendőr készenlétben ott áll! Utálom az embereket!
2024. jan. 2. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!