Miért nincs energiám felújítani a lakásom vagy újabb lakásba költözni?
Jó lenne, de semmi lelki erőm hozzá... Egyedül élek és nem látom értelmét.
Más is van igy?
41F
Abból semmi jó lesz származik, ha elhagyod magad.
Egyébként sportolsz? Adsz a megjelenésedre?
Ugyanezzel a problémával küzdök.
N
Nincs feleségem,nincs gyerekem. Lehet hogy hamarosan ráköltök par milliót a mostani lakásomra pedig szivem szerint költöznék szebb helyre (új tégla lakásba).
Viszont utálom a felújítást. Nagyon nehezemre esik. Tul nagy falat egy ilyen project.
Akkor meg a költözködés lesz fárasztó procedúra,dobozolások,pakolások,lakás ügyek intézése,stb.
Egyszerűen egy vaskalapos maradi "jól van az úgy" típus vagy.
Én 40-es nő vagyok. Nekem sajnos nincs ra momentán pár millióm, de ha lenne, azonnal felújítanám a lakásom. Nálam ez nem lelkierő kérdése. A fantáziám megvan hozzá, már csak pénz kell, a többit a mesterek megoldják. Igen, némi szervezéssel meg takarítással jár, de ennyit bőven megér.
De ha nem ragaszkodj a jelenlegi lakáshoz, akkor jobb opció az összegyűlt pénz hozzá adni egy új lakáshoz amin semmit sem kell újitgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!