Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Idegösszeomlás szélén/ Gyermek...

Gránátvirág1 kérdése:

Idegösszeomlás szélén/ Gyermekbántalmazás a szomszédban. Mit lehet tenni? az olyan felső szomszéddal, aki szó szerint állandóan káromkodva, őrjöngve üvöltözik a 1,5 és 2,5 éves gyerekeivel. Már nekem van gyomorgörcsöm tőle, ha rákezdi...

Figyelt kérdés

2023. dec. 22. 19:08
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk ilyen esetben 2 férfi szomszéd ment fel, és mondta, ha mégegy ilyen ordítást meghallanak, kihivjak a gyámügyet. Onnantól kezdve kuss volt 😂 Aztan elkoltoztek egy idő után. Mondjuk kétlem, hogy ez megoldotta volna sajnos a dolgot, gyökér egy nő volt az is...
2023. dec. 23. 08:14
 32/40 anonim ***** válasza:
38%

Miért gondolod, hogy történik majd bármi? Úgy értem, kijön a rendőr és...

Nem, nem jön ki.

Én így nőttem fel, az öcsém is, azt hiszed, érdekelt bárkit is a "szakemberek közül"?

Jaj, anyukád fáradt, stresszes, persze, hogy felemeli a hangját.

Ennyi.

2023. dec. 23. 16:57
 33/40 anonim ***** válasza:
68%

Írsz a gyámügynek, önkormányzatnak. Ha vannak állataik akkor a nèbihnek is.

Az èn szomszèdomtól (ciguk) kb 3 hónap után elvettèk a kölyköket. 3 emailről jelentgettem őket, kb 8 leveket írtam videókkal, kèpekkel igazolva az állításaimat.

2023. dec. 23. 19:15
 34/40 anonim ***** válasza:
5%
Nemtudom kérdező, ha a rendőröknek is így össze vissza hadoválsz mindenfélét akkor téged fognak elvinni.
2023. dec. 23. 20:08
 35/40 anonim ***** válasza:
54%
Apuka nincs? Lehet, nála jobb helyen lennének a gyerekek. Mert ez így enyhén szólva durva. Nekik és nektek, akik ezt hallgatják.
2023. dec. 23. 23:13
 36/40 A kérdező kommentje:

#32 sajnálom, hogy így kellett felnőnöd. Az a baj, hogy ha más szomszéd tényleg csak annyit lát, hogy minden rendben, és egyéb családtagjuk sem veszi komolyan a helyzetet, ill. nem hisz nekünk, pedig mi 0-24-ben élünk velük együtt, akkor nehéz lesz megoldani a problémát. Most egyébként relatíve csend volt, persze, hiszen itt van több családtag is, ilyenkor nem üvölt magából kikelve...

# az jó, ha megoldódott, bár én tartottam volna tőlük a helyedben...

#34 szerinted ennyire unatkozom, hogy ilyeneket találok ki? amúgy tök jó lenne, ha tényleg nem az vinné el az összes energiám/ időm, hogy megpróbálom kizárni az állandó agresszív zajt, vagy azon angyalok, mit lehetne tenni, miközben kb. félünk ettől a manipulatív, agresszív családtól, hogy ki ne találják már, hogy mi zaklatjuk őket, ha egy évben háromszor próbálunk velük beszélni és még se hallgatnak..

#35 apuka nincs, arról is megvan a véleményem, aki egy ilyenre hagyja a gyerekét...

2023. dec. 24. 22:23
 37/40 anonim ***** válasza:
Társasházban gondolom van másik falszomszédjuk is, próbáld azokat megkeresni.
2023. dec. 24. 23:23
 38/40 anonim ***** válasza:
36-os, azt hiszed, most tesznek valamit? A lószrt. Akkor sem, most sem. Nyilvánvaló bántalmazásnál sem.
2023. dec. 25. 18:11
 39/40 A kérdező kommentje:
#38 elég szomorú ez mindenkire nézve..
2023. dec. 26. 11:59
 40/40 anonim ***** válasza:
Egy lakóháznak van SZMSZ-e a lakóház kezelő által, amibe benne van valószínűleg a nyugalom megzavarása is. Fordulj elsőnek a közös képviselöhöz.
2023. dec. 31. 03:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!