Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pszichopata szobatárssal hogy...

Pszichopata szobatárssal hogy lehetne kiszúrni?

Figyelt kérdés

Hatékonyan. Nem egy szobában vagyunk csak egyik lakótárs a bajos.

Ötletek?

2023. dec. 21. 23:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Már kb két hónapja szóltunk a tulajnak hogy dobja ki.

Mi békén hagyjuk ő az aki kötekedik. Konkrétan kidobta a szemétbe a másik lakótársunk kajáját a hűtőből a tudta nélkül. És nem is tagadta amikor szembesítettük.

2023. dec. 22. 00:21
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
De milyen lakótárs? Szabálysértési elzárás teljesítése? Kollégium? Társbérlet? Nem mindegy!
2023. dec. 22. 00:30
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Ez nem pszichopara! Inkabb szociopata... Gondolom tarsberlet... mi is kifogtunk egy szociopatat. 1 honap utan kitettuk a cuccait az utcara es zarat csereltunk. Ajanlom nektek is.
2023. dec. 22. 01:16
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem pszichopata, hanem valamilyen mentalis problemaja van. Megis, azon kivul, hogy mashol laksz, vagy elintezitek, hogy szerzodest bontsanak vele, mit erne barmi? Azt, hogy toletek kell felni, hogy neki meg rosszabb lesz es nektek se jobb. Viszont szemetek voltatok.
2023. dec. 22. 11:43
 15/18 A kérdező kommentje:
14# ne haragudj, de aki nem tud alkalmazkodni, ergo emberundora van, az béreljen ki egyedül egy lakást ne mások közösségét bssza szét akik meg megférnek egymás mellett de már mindenkinek elege van belőle.
2023. dec. 22. 20:40
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem biztos, hogy pszichopata. Nem százas, maradjunk ennyiben.

Nem kiszúrni kell vele, hanem kőkeményen befenyíteni, és úgy "elbánni" vele, hogy ő akarjon lelépni, és ne legyen neki szava, ha hagyjátok, és kis nyomorult módra "becsicskultok" emiatt, akkor sehogy nem fogtok kiszúrni vele, sőt, akkor éppen, hogy ő szúr ki veletek. Miért vagytok ilyen kis mimózák? Többen vagytok basszus, ideje cselekedni.

Boldog karácsonyt!

2023. dec. 24. 14:59
 17/18 A kérdező kommentje:

16# Igazad van. Viszont kezdünk rájönni hogy súlyosabb nála a helyzet. Konkrétan azt sejtjük hogy valami pszichotikumot szed mint gyógyszert, lehet hogy skozofrén vagy ilyesmi. És rájöttünk hogy hazudik. Ha kérdőre vonjuk valamiért, tagad. Pl. Konkrétan tudom mit tettem a mosógépbe kimosni. /Saját ruháimat ugye/, erre ő, bezárkózott fürdeni, ahol a mosógép is van, ami közben végzett a program és biztos hogy kilopta belőle egyik ruhámat. Meg pl eszi a vajat, amikor szólok neki hogy azt én vettem az az enyém, állítja hogy az az övé és adja a hülyét hogy mikor hol mennyiért vette de blokkja nincs.

Beteg.

2023. dec. 24. 19:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az illető vagy skizofrén, vagy súlyosabb autista.

Költözzetek tőle külön, de ne bántsátok, szenvedő ember.

2024. jan. 10. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!