Mit csináljak, ha a szobatársamat nem érdekli, hogy zavaró?
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 16:17
2/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy téged mi zavar. Ezért csak azt tudom tanácsolni hogy keress valamit ami őt zavarja aztán meg jussatok kompromisszumra!
3/10 anonim válasza:
Vmi konkrétat, légyszi. Zavar, hogy lélegzik?
4/10 anonim válasza:
Sztem arra gondol, hogy a szobatarsa leszrja, ha szolnak neki, hogy valami amit csinál zavaró.
Hasznald ugyanazt a technikát. Terpeszkedj te is, sz@rd le, hogy ott van, ha szol hogy barmi amit csinálsz zavarja őt, mondd, hogy nem érdekel.
Talan kicsit több fogalma lesz arról, hogy mennyire hasznos dolog az alkalmazkodás, mind2 fél reszéről.
5/10 anonim válasza:
Ha ennyire konkrét vagy vele is, mint itt, akkor azt javaslom javíts a kommunikációs készségeiden. Mert így fingunk sincs róla mi van és nem tudunk segíteni.
6/10 anonim válasza:
Szerintem a szobatársad is hasonló képpen viszonyulhat a kevésbé jó szokásaid iránt. Beszélgessetek.
7/10 anonim válasza:
Mi zavar? Nem mindegy, hogy az, hogy minden nap hajnali kettőkor visístva telefonál a pasikájával, vagy csak zavar, hogy ritkán enyhén égett popcornt eszik a szobába. Mert én pl az előbbi és hasonló dolgokat, mint szobatárs nem csinálom, ha az utóbbihoz hasonló piti dolgokra nyávog valaki, azt meg lexarom.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem minden nap, csak minden másnap, és éjjel 11-kor, nem hajnali kettőkor. De a visítás megvan, meg a méltatlankodás, ha reggel kilenc előtt zajongok.
2023. nov. 12. 10:49
10/10 A kérdező kommentje:
Nem voltam elég konkrét. Ha én csinálok valamit, ami őt zavarja (reggel kilenc előtt próbálok élni), akkor panaszkodik, hogy neki sokat kell tanulni ami nem megy alvás nélkül.
Ő viszont este 11-ig Facetime-ol, ha szólok, akkor az az ő szobája is.
2024. jan. 27. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!