Ciki, ha 27 évesen lakótárssal lakom?
Nő vagyok, egy lakótársam van (2 szobás lakás).
Elég sz.rul érzem emiatt magam, de kilátástalan a lakásvásárlás, pláne egyedül. El tudnék költözni egyedül egy kis lakásba, csak akkor félretenni is keveset tudnék nagyon. Szóval úgy vagyok vele, ha ne adj' Isten 30 évesen szingli leszek akkor tényleg ideje lesz egyedül bérelni valamit, addig még próbálom így. Valamiért az ilyen lélektani határ e téren.
(Mondjuk van párom, csak vele friss a kapcsolat, egyelőre nem téma az összeköltözés)
Én 34 évesen lakom a párommal, akivel 10 év alatt sem gyermekünk, sem házasság nem született. Ráadásul, már alig van köztünk valami is.
Szerintem, te hozzám képest nem vagy ciki...
Csak akkor gáz, ha mondjuk te éjszaka dolgozol, nappal meg nem tudsz aludni tőle, vagy egyikőtök pasija odaköltözne.
De a helyzet maga nem gáz.
Én 30 évesen az anyámmal lakom sajnos többféle mentális betegséggel
Ráadásul undorodom a pasijától aki folyton feljár ide
Elköltözni maximum egy nárci rokonhoz tudnék ahol van egy 80 feletti beteg szinten nárci idős nő akik egész nap együtt bőgnek hogy ők milyen jó emberek
Sztem te nyertèl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!