Mekkora szívás az mikor olyan emberrel,lakótárssal ,munkatárssal kell együtt laknod aki ,ha otthon vagytok nem csinál mást csak alszik és emiatt teljesen korlátolva vagy mindenben mert muszáj vagy tekintettel lenni rá?
Ha picsog, hogy ne ébreszd fel, akkor igen.
De én pl. műszakok után úgy alszok, mint akit fejbe vertek, egyszer átaludtam egy földrengést és nem vettem észre. Szóval mellettem azt csinál kb. a lakótársam, amit akar, ha felébredek, az azért van, mert már kipihentem magam, és nem azért, mert ő húst klopfolt.
Csaladtagom par meterre vagta le a szekrenyt sarokcsiszoloval. Ugy aludtam,h nem hallottam.ennyit a zavarasrol.
Ha a lakotarsadat barmi zavarja,akkor gond van az egeszsegevel.
Pont leszrom... nem érdekel, aki aludni akar, az alszik. TÉNY, barátom is sokáig alszik hétvégente, egyszer sem kel fel, hogy én már az ebédet főzöm - ugyanúgy én sem, amikor ő még éjjel kettőkor ébren van és éli az életét.
De én meg nem fogok lábujjhegyen közlekedni, mert a másikat esetleg zavarja a létezésem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!