Szilveszterkor nálatok sok a petardazas, tűzijáték?
Figyelt kérdés
Hol laktok??2023. dec. 14. 07:02
2/30 anonim válasza:
Lesz egy városi nagyobb tűzijáték, ha jól tudom és a szomszédok is durrogtatni fognak. Szerencsére az eb kutyámat pont nem érdekli, csak az elején ijed meg egy kicsit és ha látja, hogy mi nem ijedtünk meg, akkor tudja, hogy nincs miért félni. Benti. Shi tzu kutyusom van, barcson élünk.
3/30 anonim válasza:
Budapest, 18. kerületben igen.
A szomszédok közül sokan szoktak ilyenkor tüzijátékozni. Mi csak nézni szoktuk.
4/30 anonim válasza:
Változó. A covid óta egyelőre még egy kicsit visszafogottabb - szerencsére. Bp agglomeráció.
5/30 anonim válasza:
Budapest 03. rengeteg a tűzijáték,petádra is van bőven. de én szeretem
6/30 anonim válasza:
Székesfehérvár-Belváros és igen, minden évben.
7/30 anonim válasza:
Budapest agglomeráció. Nyáron költöztünk ide, nyáron elég gyakori a házibuli, főleg a szomszédunkban... tűzijáték alapból szokott lenni hétvégente, talán szülinapok alkalmával.
Gyanítom, hogy szilveszterkor lesz minden...
9/30 anonim válasza:
Pécs. Annyira nem szokott extra lenni itt (legalábbis azon a környéken ahol én lakok), viszont mentett kutyám van, mindentől is fél, akkor is, ha minimális tűzijáték van. Ha hall egy halk mennydörgést a távolból, akkor is már bújik az ágy alá és remek mint a fene, és kell neki több óra, mire kiheveri... az ilyeneket nagyon nem viseli jól, szóval még a minimális tűzijátékkal is hosszú esténk, éjszakánk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!