Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan dobjam ki a ruháimat...

Hogyan dobjam ki a ruháimat úgy, hogy ne kerüljön más kezébe?

Figyelt kérdés

Az eredeti tervem az volt, hogy odaadom rászorulóknak, de nem találtam senkit, akik M-es férfi ruhára szorulnának rá, 2 család jelentkezett érte, mind a kettő iPhone-al a kezében jött, így őket elküldtem.

Gondoltam elviszem akkor a ruhagyűjtő konténerbe, elmentem az egyikhez, éppen pakolták ki, a másik előtt meg konkrétan verekedtek egy valamilyen ruhadarabon.

Úgy döntöttem, hogy akkor ne legyen senkié, és úgy szeretném kidobni, hogy senki ne jusson hozzá.

Gondoltam, hogy amikor elviszik a szemetet akkor utána egyből bedobom és így alulra kerül, nem fogják kikukázni.

2023. nov. 30. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kimaradt a nem, és amúgy én maximálisan megértem, hogy valaki nem szereti ha kitúrják a cuccait.

Én is utálom.. nem tudom megmagyarázni miért. Valaki a pacalt utálja, van aki a havat, van aki takarítani, van aki meg azt ha valaki az ő levetett ruháit hordja.

2023. dec. 2. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Mert ugye nem lenne egyszerű akkor már úgy kidobni, hogy pl. ketté vágja a ruhát, így nem lehet hordani...

Érdekes, hogy elajándékozta volna, de ezek szerint azzal a feltétellel, hogy ne hordja senki.

2023. dec. 2. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert ugye nem. Nekem pl nem. Én kiviszem akkor amikor jön a kukás és az egyszerűbb mint vagdosni.
2023. dec. 2. 22:15
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem fogok kettévágni 3 zsák ruhát.

Másrészt nem azzal van a bajom, hogy más hordaná, hanem azzal, hogy olyanok akik nem szorulnak rá.

2023. dec. 2. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Égesd el, és ilyen mentalitással meg se próbálj adakozni.

De egyébként ruhára, cipőre, félig evett elviteles kínai kajára is igaz, hogy ha azt akarod, hogy olyanhoz kerüljön, aki tényleg nagyon-nagyon rászorul, akkor a kuka mellé, vagy a kuka tetejére kell tenni, onnan csak a legkétségbeesettebbek fogják elvenni.

2023. dec. 3. 05:38
 16/18 anonim ***** válasza:
15. Van kivétel. Van egy kollégám aki rendszeresen kukazik. Mindig elmeséli. Ilyen környékén lakik ahol sok idős él, gyakori hogy meghal valaki és a hozzátartozók kipakoljak a lakasbol a cuccait.. na ő meg szépen elviszi ami neki kell. Ruhát, edényt, bútort, szőnyeget.. és el is meséli. Nem szorulna rá csak szeret kukazni.
2023. dec. 3. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:

#14:

Az elégetésre biztos azt fogja reagálni, hogy nem fog égetéssel levegőt szennyezni. 😆

2023. dec. 4. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
Èn úgy szoktam csinálni hogy összevagdosom. Jó sok helyen bele vágok, ès kidobom.
2023. dec. 7. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!