Hogyan dobjam ki a ruháimat úgy, hogy ne kerüljön más kezébe?
Az eredeti tervem az volt, hogy odaadom rászorulóknak, de nem találtam senkit, akik M-es férfi ruhára szorulnának rá, 2 család jelentkezett érte, mind a kettő iPhone-al a kezében jött, így őket elküldtem.
Gondoltam elviszem akkor a ruhagyűjtő konténerbe, elmentem az egyikhez, éppen pakolták ki, a másik előtt meg konkrétan verekedtek egy valamilyen ruhadarabon.
Úgy döntöttem, hogy akkor ne legyen senkié, és úgy szeretném kidobni, hogy senki ne jusson hozzá.
Gondoltam, hogy amikor elviszik a szemetet akkor utána egyből bedobom és így alulra kerül, nem fogják kikukázni.
Tehát az, hogy annyira kell a jó ruha, hogy verekszenek érte, téged arra sarkallt, hogy inkább nem adod oda senkinek? Mi ennek az értelme?
Add oda egy kórháznak. A közhiedelemmel ellentétben a felajánlott ruhák döntő töbsége nem hordásra kerül, hanem ezzel tömik ki a halottak hasüregét boncolás után, hogy ne horpadjon be, nézzen már ki valahogy, ha temetik:D
Vagy csak simán dobd ki a kukába, a kutya sem fogja ott nézni. Bár nem látom be mire jó ez neked, miért fáj, ha valaki még tudja hasnzálni...
Egyesek tudom te hol élnek, de nálunk semmi perc alatt kitúrják a dzsippók a bazi nagy konténer aljabol is, ami megtetszik neki.
Az hagyján, hogy kitúrja de némelyik ork fel is próbálja.. ami kell viszik a kibelezett babakocsira pakolva, ami nem azt otthagyják a kuka mellett. Aztán nézegethetem (az egész utcával karöltve) a kidobott bugyogóimat egy hétig, vagy amíg le nem megyek újra összeszedni vagy össze nem szedi valamelyik unatkozó panelnyugdijas..
A "mind a kettő iPhone-al a kezében jött" dologra csak annyit szeretnék reagálni, hogy egyszer tettem fel gyerekruhat úgy, hogy olyannak aki "szerényebb körülmények közt el.." aztán jött érte egy nő, egy óriási Skoda superb-vel. Nem sajnálom, de aki tényleg rászorul a használt gyerekruhára az kicsit másképp fest az én kepzeletemben.
A javaslatom, figyeld ki mikor jön a kukás. (Nálunk pl h-sze-pe 14.30-15.00 között szokott) és előtte vidd le.. üres kukaba ne tedd.. azt tuti kiszedik.
Vagy a H&M.. most már vesznek be. Régen a covid előtt én is oda hordtam. Adtak erte 5000ftos kupont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!