Minden adott lenne az egyszerűbb élethez, mégsem tudom rávenni magam a költözésre, mi a baj velem?
Párommal több, mint 2 éve tavkapcsolatban vagyunk (nem vészes távolság, hétvégente talalkozunk), ő ott lakik ahol szüleim meg a többi rokonom is, én a fővárosban élek 8 éve. Most össze tudnánk ott költözni, egy rokona által lenne új építésű albérlet olcsón, most úgy néz ki munkám is a szakmámban (nehéz ott találni ebben a munkakörben), szüleimhez is közelebb lennék de nem tudom magam rávenni erre az egészre. Mi a baj velem?
Itt is albérletben élek, a munkámat szeretem, még ha olyan munkahelyem lenne ami sz@r,akkor könnyebb lenne lépni..
Gyomoroidegem van napok óta. Nyáron volt egy nagy mélypont a kapcsolatunkban emiatt, hogy nem haladt semerre és úgy érzem mintha akkor elengedtem volna az egészet. Pedig semmi rosszat nem tudok rá mondani és magamat hibáztatom miért nem merek lépni..
Legrosszabb, hogy úgy érzem, pár év múlva visszamennék szívesen de most rögtön valahogy nem. De félek hogy megbánom.
Bármi tanács?
Én vagyok a nő, bár nem hiszem hogy ez számítana most.
Sajnos ezen már túl vagyunk, ő nem költözik..
Meg amiket néztünk állásajánlatok, sokkal rosszabb fizetés és /vagy körülmények voltak benne, mint ahol most dolgozik :(
Szóval így be sem adta sehová. Mondjuk en is rosszabbul keresnék ha én költözök. Elég patthelyzet...
Vidéki vagyok. Innen mindenki vagy külföldre vagy Budapestre költözik. És aki elment annak esze ágában sincs visszajönni. Mert Bp. az a hely ahol mindig lesz munkalehetőség egy fiatalabb munkaképes ember számára.
Én is ha tehetném Budapestet választanám. Hosszabb távon kell ebbe belegondolni, fizetések, munkalehetőségek tekintetében. Ha már közel lenne a nyugdíj akkor meg jó lenne a szülőváros is.
Tudom hogy most ez hihetetlen a számodra, de ha van elképzelésed a saját jövődről akkor azt ne egy aktuális szerelemhez kösd, mert ha vissza is költözöl vele, akkor sincs rá semmi biztosíték, hogy egyéb okok miatt életed végéig ő lesz a párod (és akkor a rokon által felajánlott albi is ugrana). Hidd el van rajta kívül más férfi is akit megszerethetsz.
Annak meg nincs értelme hogy mindketten a másikat próbáljátok rávenni egy olyan életre amit ő nem igazán akar. Ilyen esetben csak a szakítás marad bármennyire is fájó dolog. Ez kb. ugyanolyan mint amikor az egyik akar gyereket a másik meg nem. Félig nem lehet csinálni.
Sajnos a félút sem opció :(
Pedig talán igen, az lenne a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!