Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Veletek volt olyan, hogy egy...

Chris899 kérdése:

Veletek volt olyan, hogy egy ismeretlen beállít a lakásotokoz, egy olyan ok miatt, amiről biztos, hogy nem tudtok semmit?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja költöztem Debrecenbe barátnőmmel. Senkit nem ismerünk, úgymond egyedül vagyunk itt a városban.

Egy úriember este kilenckor ideállított a lakáshoz, és megkérdezte a nevem, majd mikor mondtam, hogy igen én vagyok az, azzal gyanúsított, hogy a felesége velem csalja őt. A kiabálásra barátnőm is felfigyelt, hogy egyáltalán ki a fene kiabál az ajtóba, majd utána közli, hogy elég szégyen vagyok, hogy nekem is van feleségem.

Azt mondta, tudja hol lakok, tudja merre járok, mivel nem lehetett vele beszélni, nem figyelt rám, rácsuktam az ajtót.

Tartok attól, hogy ezáltal valamilyen bajom lehet, mit tudnék tenni ezzel kapcsolatban? Tisztességes vagyok, soha nem csaltam meg senkit, soha nem tenném ezt a barátnőmmel. Feldúlt vagyok, mert nem tudom miről van szó.

2023. nov. 9. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Régebben krisnások jöttek fel, sosem nyitottam ki nekik. Felháborító, hogy az embert zaklatják már a saját otthonában is, ahova még barátokat sem hívok sűrűn, nemhogy őket.
2023. nov. 10. 08:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"ez egy terepfelmérő módszer lehet akár, ki tudja hány helyre kopogott még be ugyanezzel. Így kifigyelheti hol ki lakik, vagy hol üres a ház, stb."

Valószínűleg. Maga a telek is jól belátható végig, kutyától sem kellett tartania meg nincs is. Ugyan nem egy ordenáré putri, de sajnos elég elavultan néz ki a ház, gondolhatta hogy itt valami csöves lakik. Az ilyenek a legsebezhetőbbek mint én. Még lelkiismeret furdalásom is volt utána, hogy lehet nem hazudott a kis szatyor zoknijával, tényleg nagy bajban lehetett és én nem segitettem semmivel. Szerencsére együttműködő volt, csodálkoztam is rajta. Azóta zárom a kaput, ajtót. Pedig jó környék, "paloták" vesznek körül.

8-as voltam.

2023. nov. 10. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, volt, mégpedig azért, hogy kifigyelje, van-e otthon valaki, vagy pl elutaztatok és betörhet.

Nálunk egyik nyáron az egész utcában majd' minden házba bementek, ahol a lakók nyaraltak. Remek, naponta jött ki a rendőrség.

2023. nov. 10. 13:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk már megvolt a kódos kapu zár, mikor egyszer mégis csak betévedtek ilyen zokni árus, nagy szoknyás, kendős asszonyságok. Pechükre a legnagyobb pofájú szomszédasszonyhoz is becsengettek. Úgy küldte el őket az anyukájukba, hogy zengett az egész tömb, szerintem máig emlegetik. Bár ő nem roma, de a nyelve százszor veszedelmesebb. Azóta még tudtommal nem jött be a lépcsőházba illetéktelen.
2023. nov. 10. 15:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Azóta a mai napon felhívta a kedves barátnőmet egy magánszámról, ugyanaz az illető aki miatt a kérdésemet írtam, és megüzente barátnőmön keresztül hogy meg leszek baszva. Beszéltem a főbérlőmmel, mondta utánanéz, elmegyek a a rendőrségre is, és bejelentést teszek. Jelenleg úgy érzem, elköltözünk onnan, mert nem szeretném hogy a barátnőmnek baja legyen ebből, ráaadásul azt se tudjuk hogy ki ő, honnan tudja a barátnőm számát, honnan tudja kik vagyunk.
2023. nov. 25. 13:17
 16/18 anonim ***** válasza:
A hívás már egy nyom, ezzel már lehet kezdeni valamit. Ne késlekedj a feljelentéssel, hogy még meglegyen a szolgáltatónál az adat.
2023. nov. 25. 13:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy persze rejtett számról hívta őt, nem volt hívószám kijelzés. Ha lett volna, biztosan először felírtuk volna, tudakozón is megnéztük volna de így tehetetlenek voltunk megint.
2023. nov. 25. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Na és szerinted a szolgáltató nem tudja megnézni, ki hívott rejtett számról? Persze neked nem mondják meg, de a rendőrségnek igen.
2023. nov. 25. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!