Veletek volt olyan, hogy egy ismeretlen beállít a lakásotokoz, egy olyan ok miatt, amiről biztos, hogy nem tudtok semmit?
Másfél hónapja költöztem Debrecenbe barátnőmmel. Senkit nem ismerünk, úgymond egyedül vagyunk itt a városban.
Egy úriember este kilenckor ideállított a lakáshoz, és megkérdezte a nevem, majd mikor mondtam, hogy igen én vagyok az, azzal gyanúsított, hogy a felesége velem csalja őt. A kiabálásra barátnőm is felfigyelt, hogy egyáltalán ki a fene kiabál az ajtóba, majd utána közli, hogy elég szégyen vagyok, hogy nekem is van feleségem.
Azt mondta, tudja hol lakok, tudja merre járok, mivel nem lehetett vele beszélni, nem figyelt rám, rácsuktam az ajtót.
Tartok attól, hogy ezáltal valamilyen bajom lehet, mit tudnék tenni ezzel kapcsolatban? Tisztességes vagyok, soha nem csaltam meg senkit, soha nem tenném ezt a barátnőmmel. Feldúlt vagyok, mert nem tudom miről van szó.
"ez egy terepfelmérő módszer lehet akár, ki tudja hány helyre kopogott még be ugyanezzel. Így kifigyelheti hol ki lakik, vagy hol üres a ház, stb."
Valószínűleg. Maga a telek is jól belátható végig, kutyától sem kellett tartania meg nincs is. Ugyan nem egy ordenáré putri, de sajnos elég elavultan néz ki a ház, gondolhatta hogy itt valami csöves lakik. Az ilyenek a legsebezhetőbbek mint én. Még lelkiismeret furdalásom is volt utána, hogy lehet nem hazudott a kis szatyor zoknijával, tényleg nagy bajban lehetett és én nem segitettem semmivel. Szerencsére együttműködő volt, csodálkoztam is rajta. Azóta zárom a kaput, ajtót. Pedig jó környék, "paloták" vesznek körül.
8-as voltam.
Igen, volt, mégpedig azért, hogy kifigyelje, van-e otthon valaki, vagy pl elutaztatok és betörhet.
Nálunk egyik nyáron az egész utcában majd' minden házba bementek, ahol a lakók nyaraltak. Remek, naponta jött ki a rendőrség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!