Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szervezett zaklatás: ilyen...

Szervezett zaklatás: ilyen létezik?

Figyelt kérdés

Van olyan ember itt, akit jelenleg is szervezetten zaklatnak? Érintettek élménybeszámolóira lennék kíváncsi.

A blogot ne linkeljétek, azt ismerem!

2023. nov. 8. 22:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Babik istván - csak nem te vagy az a bizonyos Beau, akit a dúsgazdag anyja őrjített meg?

De ha már szóba hoztam, akkor igenis meg kell említeni Ari Aster filmjeit, melyekben az ártatlan áldozatok súlyos zaklatásoknak vannak kiéve. Általában a támadás kívülről jön, de mi van akkor amikor a démon a családon belüli legbizalmasabb hozzátartozónkban lakozik?

A témával kapcsolatban mindenkinek csak ajánlani tudom az "Örökség" és az "Amitől félünk" című korszakalkotó mesterműveket!

jan. 6. 08:49
 32/39 A kérdező kommentje:
Megneztem az Orokseg c.filmet. Hat mit ne mondjak... eleg betegnek hangzik. De persze mar en is eltem at egy s mast. Sot mozgattam targyakat a tudatommal. Szoval nem mondom, hogy totalis ostobasag volna azt a filmet csak a kepzelet szulemenyenek venni. Volt valakinek ilyesmi tapasztalata?
jan. 7. 01:34
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - az egy szimbolikus mű, már nehogy explicit értelmezéssel kezeld a látottakat!

Az örökség pontosan a szervezett zaklatás módszereire utal minden jelenetében. Például amikor a meggyötört főhőshöz legközelebbi bizalmas személy fűrészhuzallal elkezdi vágni a saját nyakát az azt jelenti, mikor a való életben egy anya cserben hagyja és elárulja a saját gyerekét. Ilyen dolog például, amikor egy szülő pszichiátriára ártatlanul bevitetett gyerekét nem hozza ki, mert "az iskolai nevelési tanácsadó és a fehérköpenyes bácsik azt jobban tudják!"

A beteges nagymama-anya kapcsolatok sok család felforgatásában szerepet játszanak - gondoljunk csak az anyósviccekre. Ugyanez a fontos motívum megvan az "Amitől félünk" című filmben is, de az én családomat is egy ilyen kívülről irányított pszichopata anya-lánya páros tette tönkre.

Apám tíz év leforgása alatt teljesen megőrült és utána anyám titkos pártfogója (vagy inkább titkosszolgálati stricije) megölette (a filmben egy dokumentum megsemmisítésétől felgyúl az apa). Nekem "csak" az addigi életem munkája és a társadalmi státuszom veszett oda. A legsúlyosabb támadások idején éppen hogy csak látásból ismert személyektől többször kaptam olyan gúnyos megjegyzést, hogy nincs mondanivalójuk számomra, mert "meghaltam"!

Anyám jutalmul g@cigazdag nőként éli a mindennapjait és a helyi egyházközség fasiszta keménymagja a seggét is kinyalja, hogy rájuk írja minden vagyonát, melyet négy férfi életének tönkretételével harácsoltak össze az "opus-dei" rend "tisztelendő anyái".

Több évbe tellett összeraknom a képet, mert soha senkinek nem ártottam az életben, de már az alap- és középiskolás éveimet is tönkretették a gátlástalanul zaklató egyének, akik gyenge iskolákkal (vagy gyakorlatilag iskolázatlanul is) kivétel nélkül már fiatalon befolyásos munkahelyi főnökök lettek, és lazán mindent megkaptak az élettől.

jan. 7. 08:50
 34/39 anonim ***** válasza:
76%

Igen létezik, tapasztalatom szerint Budaörs és a 11. kerület tele van ezekkel a beszervezett zaklató patkányokal. Csoportosan bámulnak, követnek, utcaszínházat rendeznek sőt még pl közlekedés közben is simán teremtenek rád nézve veszélyes helyzeteket. Próbálnak ellehetetleníteni, rendőrség is benne van az esetek többségében.

Na és hogy ki/miért lesz célszemély? Bárki lehet, aki nem egy unatkozó pszichopata és nem tartozik az unatkozó pszichopaták körébe, irigység, féltékenység miatt, sokszor még ok se kell hozzá mert ezeknek az unatkozó pszichiátriai betegeknek ez az egyetlen öröme az életben hogy másokat zaklassanak.

jún. 1. 14:28
 35/39 A kérdező kommentje:
#34 És mikor vetted észre, hogy ezt művelik veled? Mikor kezdődött? Mindig is ott laktál vagy beköltöztél a szomszédságba?
jún. 1. 14:53
 36/39 A kérdező kommentje:
Amugy videken is vannak, engem valamiert a faskok PC-znek ki. En csak mucsai fergeknek nevezem oket. En azzal is magyarazom a jelenseg egy reszet, hogy a naci-zsido ellentet meg ma is meg van a tarsadalmunkban, csak mindket oldal sokkal konszolidaltabban haboruzik mar egymas ellen, nem olyan nyiltan, mint regen... En a zs oldalhoz tartozom, de hallottam mar beszamolokat, hogy jobbereket uldoztek antifasisztak.
jún. 2. 00:28
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Bámulnak, követnek, szó szerint feltűnően ujjal mutogatnak és összesúgnak mikor meglátnak, gúnyosan mosolyognak, közlekedés közben szándékosan akadályoznak (utcaszínház), rám nézve (élet)veszélyes helyzeteket idéznek elő, hivatalos helyeken hivatalos ügyeknél nem segítenek, sőt ott is akadályoznak amiben tudnak, B.-I rendőrségen feljelentést akartam tenni régi bántalmazó miatt, nem engedték, hogy feljelentsem majd még engem fenyegettek hogy ez hamis tanúzásnak fog minősülni, próbálnak ellehetetleníteni, munkahelyre nem vesznek fel, de ha mégis akkor azért, hogy nyíltan kirekesszenek, megalázzanak + több információt szerezzenek rólam, naphosszat tudnám még sorolni..

Én itt laktam mindig is de már nem sokáig. Külföldre költözés és új élet kezdése az egyetlen megoldás.

Viszont én tudom is (legalábbis sejtem), hogy kik állnak mögötte. Régi ismerősök min. 5-6 ember, akik már akkor is arról voltak híresek, hogy igazi irigy, rosszindulatú, unatkozó szarrágó kis gcik.

jún. 2. 14:49
 38/39 anonim válasza:
Sziasztok! Van itt még valaki?
okt. 24. 09:26
 39/39 anonim ***** válasza:
#38 (09:26) - Vannak! - és még mások is biztosan benéznek, ha őszintén kiírod a saját élettapasztalataidat ebben az igencsak mély témakörben.
okt. 24. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!