Számodra mi Budapest legjobb kerülete?
Figyelt kérdés
Ha nem szereted Budapestet, akkor miért nem?
Ellenkezőleg, ha imádod, mik szólnak mellette?
2023. okt. 25. 11:15
1/18 anonim válasza:
I. kerület a legjobb szerintem. És a külvárosi részeket nem szeretem.
3/18 anonim válasza:
A XI. kerület tényleg jó olyan szempontból, hogy viszonylag kis távolságokon belül mindenféle dolog és mindenféle jellegű városrész megtalálható.
5/18 anonim válasza:
Nekem összességében a budai oldal tetszik, én pestin vagyok érintett, annak is inkább a peremkerületén.
6/18 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el, mi értelme itt válaszokat lepontozni...
8/18 anonim válasza:
En a budai oldal tobb keruletebol bizonyos reszeket szeretek. II., I., III. XI-bol Gellerthegy igen, tobbi lehangol es idegen.
Zuglot, Matyasfoldet kimondottan utalom, hiaba vannak ugyanolyan regi villak szep nagy fakkal. Nincsenek dombok es az Ors Vezer tertol depresszio fog el, mig a Moszkva teret lerohadtan is szerettem.
Pontozzon le a szokasos beteg.
10/18 anonim válasza:
Én a XVII.-ben szeretem Rákosligetet.
Amúgy szeretem Budapestet. Szerintem nagyon szép város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!