11. kerületben milyen most lakni?
Költözésen gondolkozunk és a 11. tetszik a legjobban a lokáció miatt. Valószínűleg mi panellakásba mennénk.
Aki arrafelé lakik vagy dolgozik tudna esetleg mondani valamit róla? Bármi infó jöhetne.
Köszönöm szépen!
Nagyjából én is így látom, igaz én csak annyit tapasztaltam a kerületből, amikor átmegyünk Kelenföldre kicsit.
Kerékpáros része is elég kiépített a rakpart felé az tetszik, lehet bringázgatni.
Szerinted 2023-ban panellakást vásárolni mennyire lehet még jó vásár a kerületben? Sajnos a téglák nagyon magasak, ha 2 szobásról beszélünk.
Megérné részedről panelba menni 11-ben, ha abból a pénzből lehetne akár téglába menni a 13-ban, ami hasonlóan fejlett?
Több panel lakótelep van ott: Kelenföld, Lágymányos, Fehérvári út, Andor utca, Őrmező, Gazdagrét, Budaörsi út-Sashegy oldalán a Rahó utcai.
Nem mindegy, hogy hol akarsz venni, az árak is különbözőek.
És melyik az ami szerinted ajánlott?
Kelenföldet ismerem egyedül, de az meg zsúfolt a turisták miatt is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!