Kedvenc magyar városod?
Még egy hatalmas like Egerre!
Vannak (mert igenis vannak!) szép, hangulatos utcaképekkel rendelkező városok hazánkban, de valahogy olyan nagyon összerakottan, olyan nagyon összeillően hangulatos belvárossal egyik sem rendelkezik, csak Eger.
Szeretem, sőt imádom, hogy olyan természeti értékek vannak tíz, húsz, harminc, vagy akár ötven kilométeres sugarú körzetében amiért ha az ember ki akar szabadulni a városból bőven megéri kisebb-nagyobb kirándulásokat ezen mesebeli természeti tájakon tennie!
Ha a város történelmét nézzük, a közismertebb, igencsak fontos helyszínek mellett kevésbé ismert helyek is megtalálhatók, melyek szintén az ország történelmét képezik.
Vagy ha csak a kicsi, de annál hangulatosabb Gárdonyi házat (annak közvetlen környezetét, vagy korabeli pompázatos berendezését, a műveivel száz százalékosan összekapcsolódó miliőt) nézzük, már megéri akár többször is felfedezni.
Gyógyfürdőink (mind hatásaik, mind élményük) messze földön ismertek.
Élhető kis város a miénk, egy igazi ékszerdoboz, mind élni, mind meglátogatni őt.
Talán egy fekete pontot tudnék arra adni, hogy ha valamilyen speciális, vagy úgymond jobb végzettséged van, és nincs ismerősöd, akkor nehéz állást találni, ezt alá kell írnom. Én pl. nem tudnék soha a ZF-ben, a Bosch-ban, vagy egy helyi gyorsétteremben robotolni, ha vasvillával szurkálnának, akkor sem.
Minden másban viszont felettébb szerethető ez a város!
Utolsó, én alaposan megindokoltam fentebb Egert. (Ha gondolod olvasd át Te is, és persze mások is.)
Arra megkérhetlek Téged, hogy hasonló módon - ha nem is éppen olyan hosszasan, ahogy én tettem - leírnád, hogy számodra melyek Szeged igazán szimpatikus vonásai? Kíváncsi vagyok rájuk, mert én is jó érzéssel tekintek Szeged városára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!