Hogyan kell utcabált, utcai-szomszéd össze jövetelt rendezni?
Első a rendőrség, hogy területfoglalási engedélyt kérj. Kétséges. Aztán ki is fizeted.
Mi értelme? Ismeretlen emberek, nem fognak veled együtt halálfej tökkel gyerekeket riogatni.
“utcán? Van 5-6 gyerek, aki viszont mehetne beöltözve kopogni a szomszédoknál. Kicsit össze szeretném hozni a lakókat”
Kiteszed őket, hogy valamelyik bunkó elhajtja őket.
Hirdess inkább rajzpályázatot, függeszd ki a faliújságra, mindegyikük kapjon egy szelet sütit.
Például hozzám ne kopogjon be, én ezt a honi szokásoktól idegen idiótaságot nem szeretem.
A gyerekek érzékenyek az elutasításra, nem tenném ki hasonló élethelyzeteknek.
Ugyanolyan üzleti célú baromság, mint a Valentin nap.
#4#6
Ez egy kis utca, mint mondtam mindenki ismeri a másikat. Előre meg lenne beszélve, ki hogy látja, szeretne e részt venni. Nem éjjel lenne hanem délután. Egy kis utcai kávé-limonádé buli. Én is utálom a halloweent meg a valentin napot is. Töfaragáson kívül soha semmi nem volt. DE ha a gyerek oda jonhogy szeretne díszíteni stb akkor mondjam hogy nem mert ez nem magyar ünnep?
Ne ijesztgesd a gyerekeket.
Traumát is okozhatsz.
Amerikában ilyenekkel prankelnek és traumát is okoztak.
"Egy kis utcai kávé-limonádé buli."
Nekem lenne jobb dolgom mint a szomszédaimmal kávézgatni egy egész délutánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!