Mit gondoltok egy ilyen kétlaki, ingázós életről? Van értelme?
A szüleimmel együtt vettünk nekem egy lakást a munkahelyemtől 50 km-re. Hétköznap csak néha szoktam ott aludni, de többször van, hogy munka után oda megyek, de este 10 körül vissza a szüleimhez, hogy reggel ne kelljen sokat utaznom munkába (a szüleim 5 km-re laknak a munkahelyemtől)
Emellett péntek estétől szombat délutánig vagyok a lakásomban, szombat este dolgozom két órát, ezért akkor visszajövök a szüleimhez, és akkor már náluk is alszom, és a vasárnapot is náluk töltöm már hétfőig.
Ennek szerintetek van értelme? Tudnék teljesen is önállósodni, de nekem most kényelmesebb így. Ez gáz?
45 km-re van a melóhelyem, nekem ez nem probléma.
Ha szüleid nem bánják, tedd, ahogy neked kényelmes. Van lakás, ránézel, ha kell, használod. Majd ha együtt élsz vkivel, akkor gyakrabban leszel ott. Sztem ez így jó, ahogy csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!