Hol élnétek: a Balaton-parton vagy Felcsúton és környékén?
Balaton-parton hol? Van jó pár település, azok is elég változatosak. Egy keszthelyi panelben élve a város szélén például nem sok köze lesz a Balatonnak a hétköznapjaidhoz.
Míg Felcsúton belül bárhol élsz mindig belengi a légkört a Miniszterelnök Úr oltalmazó aurája.
Részben a Balaton-felvidékhez köt a családi múltam, rengeteg rokonom a mai napig, illetve eleve egy olyan hely, ahová szívesen jönnek-mennek az emberek. Nyáron tehát sose unatkoznék. A víz is az életem része, ez is meglenne. Télen kifejezetten tetszete a nyugissága. És még emellett van 3-4 olyan dolog, amivel jelenleg foglalkozom, csak az ország másik végében, szinte kivétel nélkül mindegyikre alkalmas lenne a Balaton és környéke.
Mindezzel egyetlen egy Fejér megyei falut összehasonlítani szerintem teljesen értelmetlem. Szép helyen van, legalább annyira, ha nem még jobban beleesik az ország vérkeringésébe, a Vál-Völgy, a Velencei hegység vagy akár kicsit távolabb Etyek szerintem mind remek helyek, talán egyedül a Nagy Víz hiányzik, van viszont cserébe több nagyváros is elérhető közelségben. De engem oda nem köt semmi, maximum akkor költöznék oda ha ott találnám meg az álommelót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!