Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért ennyire prolik Budapesten?

Miért ennyire prolik Budapesten?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, 24 éve itt élek. Ez a kérdés nem konkrétan úgy fogalmazódott meg bennem, mint aki nem itt él és ide költözött.

Budapest, pesti legnagyobb kerületében élek. Nem először fordul elő, hogy az emberek rosszindulatúak, de kezd kiborulni az a bizonyos pohár. Nemrég feltettem egy ingyen elvihető fát. Szétszedtek, hogy nem mindenben lehet tüzelni vele. De a vegyestüzelésűben igen, de sokan ezt nem tudják. Azt mondták, a saját költségemen vágassam ki (diák vagyok) és adjam oda szegény embereknek. Kivágattuk, a faanyag elkerült.

Második:

Kiraktunk zöldhulladék ágakat, összekötözve(!!!!), mai napon vettem észre amikor jöttem haza, hogy mind szét lett vagdosva, valamelyik ágkupacról a madzag is eltűnt. Komolyan, hova fokozzák még? Emiatt az FKF nem vitte el az egész kupacot, sőt, semmit sem.

Attól félek, összekötöm megint és nem viszik el. Már arra is gondoltam, összekötöm és kiviszem a térre, hogy ott próbálják meg szétvágni.

Szóval ezek mind csak hab a tortán. Elméletileg egy biztonságos kerületben lakom. A kocsikról lopják le a különböző műanyag tartozékokat.

Már őszintén okádnom kell, ha erre a helyre gondolok. Egyre több a probli, a bunkó. Pedig Fideszes kerület, elméletileg épül és szépül. Na mindegy.

Költözésben gondolkodunk, Nyugat-Magyarországra, vagy már az országból is el.

#Budapest #közösség #Rákosborzasztó
2023. szept. 23. 12:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10. Nyilván ismeri az ember, de ezek sajnos már azok. Amit fentebb is említettem. Iskolázatlanok, buták.. 😢
2023. szept. 23. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel is bizonyítod , hogy civilizálatlan vagy és suttyó. Ugyanis a "proli" nem egyenlő az iskolázatlannal es butával, csak a magadfajta ostobák szitokszónak használják, helytelenül.
2023. szept. 23. 16:49
 13/17 A kérdező kommentje:

12. A viselkedésük az. Az már más kérdés, hogy hiába végeztek egyetemet, ha nem segített.

Te pontosan nem értetted mire gondoltam. Nem az iskolára, vagy sem. A viselkedésük ilyen, pont.

Ha meg ennyire ráérsz, kérlek másba köss bele. :)

2023. szept. 23. 16:56
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Hülyék az emberek sajnos. Teljesen idióták. Aki képes lábtörlőt lopni és megkéselni valakit 1000 forintért, vagy megkínozni egy védtelen állatot, azok szerinted normálisak? Mindegy milyen példát hozunk fel, az is mindegy, hogy pesti nem pesti, magyar nem magyar. Az egész világ tele van ilyen debilekkel. A világ már elég régen megérett a pusztulásra. Én màr csak az állatokat és a gyerekeket szeretem. A két legkiszolgáltatottabb réteg a felnőtt szörnyeteg emberekkel szemben. Kiakadtál mert beszóltak valamit neked? Mondanám, hogy várd ki, amèg cifrábbal nem találkozol. Remélem nem lesz hozzá “szerencséd”. Jót szoktam mosolyogni azokon a kis naivokon, akik előadják mennyire embercentrikusak és emberekkel akarnak foglalkozni, és mennyire szeretik az embereket meg hogy elhiszik, hogy az emberek valójában jók. Bullshit. Vannak jó emberek, de töredéke a világ népességének. Sajnos a legbrutálisabb szörnyetegek köztünk élnek és ott vannak mindenhol.
2023. szept. 24. 01:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
"Egyre több a probli, a bunkó. Pedig Fideszes kerület"... akkor meg is van rá a válasz. Költöznél le a "vidéki fővárosukba", a kálvinista Rómába, itt még több van. Szívesen cserélnék veled. :D
2023. szept. 27. 00:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Meg azt hozzateszem, hogy orszagon belul folyamatos a keletrol, Alfoldrol Pestre migralok aradata, ez belso migracio. Ezen tul ott van az, hogy Pestrol es Dunantulrol pedig Nyugatra koltozik, aki teheti... ergo a prolibol mindig lesz utanpotlas keletrol, sot egyre tobben lesznek a Fovarosban is.

Pedig en imadom Pestet, de tenyleg elprolisodott.

2023. szept. 27. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#1 Megis nyugaton meg lehet csinalni egy becsuletkasszas zoldseguzletet, mig itthon Magyarorszagon az elso ilyen probalkozas csodbe ment, mert szetlopkodtak az egeszet. :) Ez most volt hir az ATV-ben.
2023. szept. 27. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!