A szomszedom koteketik, hogyan reagaljak?
Kikoltoztunk madridba 3 evre kb 2 honapja, figyelmezettuk a kozvetlen szomszedokat erre ma a melletunk levo (2 meteres beton kerotes van koztunk) ma lefenykepezte az udvarom a balkonjarol es elkuldte nekem, h: nezd a fuveteket... Brutal hosszu. Mondom, h nemtudok kit oda kuldeni, fel ev mulva megyunk haza. Art neked? Azt irta, h meg nem. :)
Felidegesitett, mert nekem eszembe nem jutna ilyet csinalni.
Egyebkent nagyon nagyon irigy emberrol beszelunk.
Szerintem meg semmi köze a szomszédnak ahhoz ami nálatok van.
A mi szomszédunk egyedül él az is állandóan azt lesi , mi van nálunk az udvarban, de nálunk nem a fű a gondja , hanem pl. Mikor lesz már elégetve a diófalevél és társai, akkora a telek miért nem kertészkedünk , holott neki brutális nagy kertje van , de a testvére gondozza azt is.
Párom nagyon ügyel a fűre és sokszor le is nyírta regebben előtte is jófejségből amit meg is köszönt.
De képzelj el egy 1m-es részt, a szomszéd képes félig lenyírni mert az már nem az ő része. Ugyanígy van az ároktakarítással is , párom azt is két évig csinálta neki.
Ja , meg minden szombaton hajnali hatkor kell füvet nyírni a hálószobánk ablaka alatt.
"semmi köze a szomszédnak ahhoz ami nálatok van."
Szerencsére a városi jegyzőnek ezt hiába ugatnád, ha a szomszéd gondozatlan kert miatt birtokvédelmet kér, te meg majd perkálsz, miután az önkormányzat rendbe tette.
"Semmi alergen nemno nalunk, mert ha none, akkor mar reg kiirtottuk volna. "
~3000 kilóméterről? Vagy szerinted, ha 2 hónapja nem volt gyom, most sincs? Jövőre sem lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!