Akik a szülőhelyükről költöztek el, hogy hoztátok meg a döntést, hogy melyik városba menjetek?
Ahol jelenleg lakom ott sajnos nincs munkalehetőség így muszáj vagyok máshova menni. Viszont 2 olyan város van ami a lehetségesek közt van (Budapest, Nyíregyháza) viszont mind 2 városban csak rövid időt töltöttem, 1-2 nap így nem tudom mi alapján döntsek...
Ti mi alapján döntöttetek? Főleg azoktól kérdezem akik egyedül mentek.
Jellemzően 2 irányba szokás elindulni.
Munkát keresel, ahol találsz, odaköltözöl.
Összejösz valakivel és hozzáköltözöl.
Ha nálad a 2. megoldás nem játszik még, akkor marad, hogy elsőnek melót keresel és oda mész majd.
Igaz, csak egy közeli faluba költözünk, de egyrészt azért költözök oda, mert a férjem családja ott él, másrészt alig várom, hogy kiszabaduljak a városból és a természet közelségében élhessek.
Elsősorban a munka szerintem a döntő szempont, utána esetleg a kapcsolatok (párkapcsolaton kívül ismerősök, család, barátok).
Én is az 1-es álláspontját támogatom. Ha nincsen senki, aki miatt költöznél, akkor tökmindegy, hogy hová költözöl, szóval akkor először keress munkát, és ahol jobb munkát kapsz, oda költözz.
Nem tudom, milyen lehetőségeid vannak, de én inkább Budapestet preferálnám, ott több a lehetőség.
Amikor eldöntöttük, hogy költözünk, fel sem merült más város, mint Budapest.
Valahogy egyik másik várost se tudom komolyan venni, számomra mindegyik olyan lepusztult, semmilyen.
Tömegközlekedés kimerül annyiban, hogy óránként vannak helyijáratok, munka az kb alig van, hétvégén kihalt az egész, stb
Egyedül Budapest volt az számomra amit komolyan tudtam venni mint várost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!