Mit lehetne csinálni ebben a helyzetben? A többi lent
"azt gondolja, hogy mi ki akarjuk őt semmizni"
Pedig pont azt akarjátok!!
"Van egy 4 hónapos kislányunk"
A nagyapádnak pedig egy háza van.
És ez így is marad amíg él. Hiába is szeretnétek kitenni egy olcsóbb kisebbe, hogy magatokra költsétek a különbözeti milliókat.
Az, hogy szerinted csalta a mamát, nem elég ok arra, hogy elszedjétek tőle a házát amiben lakik.
Képzeld el, hogy mekkora tömegek lennének az utcán, ha egy varázsütésre mindenki kirepülne az ingatlanából aki valaha félrelépett.
Azért nem tudjuk, mert nem írtál részleteket, de ez amúgy sem érdekes, attól még nem tudod kirakni. Az meg, hogy vennél neki lakást, minden mondatod után egyre hihetetlenebbé válik.
Én még mindig azt mondom, hogy ne arra várj, hogy mit kapsz meg vehetsz el másoktól, inkább dolgozz meg sajátodért.
Jézus, legalább várd már meg, amíg feldobja a talpát az öreg, és csak utána kezdd el költeni az örökséged.
Addig volt rendben a dolog, hogy hát nagy neki a ház, jó lenne egy kisebbet venni neki... Miért is ne maradna nála a különbözet, hogy ne kelljen vénségére a rokonoktól kéregetni, hanem mondjuk maradna pénze, esetleg fogadhatna takarítónőt, hogy ne neki kelljen bajlódnia már ezzel. De nem, mert nektek kislányotok van, szóval még életetekben jár nektek a nagypapa pénze. És az a szomorú, hogy láthatóan nem világos számodra, miért forog tőled mindenki gyomra, és miért nem bízik benned a saját rokonod sem (okkal egyébként).
Ja, bocs, nem is a saját örökséged költenéd, hanem rögtön apádét.
Ebben a helyzetben azt lehet csinálni, hogy nem képzeled magad rögtönítélő bíróságnak, meg Szent Péternek, és a saját pénzed költöd, nem azt, ami apádé. Én elhiszem neked, hogy a nagyapád szar ember, de ez még nem ok arra, hogy elvegyétek tőle azt, amit jelenleg joggal használ. Ráadásul eléggé visszás, hogy a kérdést még úgy foggalmaztad meg, hogy mennyire aggódsz érte, mi van, ha nem ér el, ha elviszi a mentő (nem írtad le, de erősen sugalltad), aztán azzal próbáltál hitelt szerezni a védhetetlen követelésednek, hogy az öreg szar férj és apa volt.
"Nem is ismeritek... Nem tudjátok, hogy majdnem megverte édesanyámat"
Ez marha nagy bűn, hogy a több évtized alatt egyszer MAJDNEM megverte.
Engem meg majdnem elütött egy autó,
majdnem rám eset egy repülő,
majdnem eltaláltam a lottószámokat,
majdnem normális vagy...
Ja nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!