Szomszéd idős asszony fura utalást tett, ezt hogyan lehetett volna lereagálni?
Már többször áthívott segíteni ebben abban, én meg igyekszem jóban lenni minden szomszéddal, más szomszédokhoz is van hogy átmegyek, vagy ők jönnek át hozzám beszélgetni.
Ez az idős asszony 3 éve költözött ide. megjavítottam amit kért, majd megkínált egy kávéval, amit el is fogadtam.
Már többször voltam így nála, és hát mindig kell "kötelezően" maradni egy kicsit beszélgetni.
Aztán tegnap történt az hogy valami olyasmit mondott, de már nem tudom pontosan idézni hogy "A végén még összeszűröm a levet a fiatal szomszéddal hi hi, mindegy megkaptam amúgy már hogy minek nekem ilyen fiatal, de hát ez az én dolgom nem az övék"
Mondta ezt kicsit kacarászva, de nekem nagyon erős utalás szaga volt.. Zavaromban én is csak nevettem rajta.. Baromira kínosnak éreztem, kb a nagymamám lehetne..
Mit lehet ilyenkor reagálni? Ami nem bántó, de mégis jelezni lehet hogy ilyen biztosan nem lesz!
11-es: Házi nyúlra nem érdemes lőni. Nagy szerelem kivétel.
Amúgy lehet, hogy a szomszédasszony kerítőnőt akar játszani a "konyhásnéni" szomszédasszonyának.
Előző vagyok: benéztem, saját magának.
Nem kell foglalkozni vele. Én a kérdező helyében nem barátkoznék tovább vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!