Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Inkább 4 emeletesbe vagy 10...

Inkább 4 emeletesbe vagy 10 emeletesbe laknál?

Figyelt kérdés
Melyik szimpatikusabb?

2023. szept. 7. 12:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Idióta szomszédod bármilyen lakásban lehet. Nekem volt oylan, aki úgy akart fűteni, hogy begyújtotta és kinyitotta a sütőt, majd elment otthonról, hogy majd jó meleg lesz, ha hazaér. A gázszagra hívtuk ki a tűzoltókat, illetve az egyik szomszéd a mentőket is, mert a férje rosszul lett (kialudt a láng, de valamiért a gáz nem záródott el)

Most gondold el, ha esetleg pont be van dugulva az orrom, vagy post-covid miatt nem érzek szagokat, és úgy gondolom, hogy jó ötlet lenne rágyújtani...

Hallottam már ilyet is, amit az utolsó ír, de szerncsére az ön- és közveszélyes idiótákból van kevesebb, nem a normális emberből.

Amúgy meg meghalhatsz úgy is, hogy tök szabályosan vezetsz, és belédcsapódik valaki. Rádomolhat az erkély, vagy a fal a belvárosban valamelyik 100 éves nem karbantartott házról. Beléd csaphat a villám, leszúrhat egy önkívületben lévő bemindenezett junkie, megszédülsz kicsit és kizuhansz az ablakból vagy az erkélyről, metró elé lök egy őrült, mint a Kontrollban, elharapja a torkod egy elszabadult véreb, és amúgy is lehet, hogy már dolgozik a testedben a rák.

Na, jó étvágyat a vacsorához mindenkinek, és jó hangulatban töltött kellemes estét ^^

2023. okt. 14. 17:51
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Erről a gáz témáról egy nagyon jó kis történet ugrott be. Kb. 15 éve történt. Egy 4 emeletes panelban laktam, aminek a válaszfalai is betonból vannak. Minden lakásban villanytűzhely üzemelt. Gáz nem volt bevezetve az épületbe. Eladták a szomszéd lakást. Az új lakóval találkozok a következő héten. Cipeli fel a gázpalackot a tűzhelyéhez. Mondom barátom azt remélem nem akarod felhozni??? Mondja, de a gáztűzhelyhez, mert a villany sokat eszik. Itt tilos gázpalackot használni mondom neki. Mintha valami statika zh-ról beszéltem volna neki úgy nézett rám. Szóltam a közös képviselőnek, hogy mi a helyzet. Szerencsére korrekten intézte. Nem lettünk barátok az új szomszéddal... :)
2024. febr. 6. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!