Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik országba költöznétek...

Melyik országba költöznétek az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy cserediák lehetőség, mely által 2 évre kiköltözhetnék az alábbi országok egyikébe. Jelenleg Olaszországban élünk a szüleimmel édesapám munkája miatt, viszont ők pont 2 év múlva hazaköltöznek Magyarországra, én ezidő alatt külföldön fogom letenni az érettségit. Természetesen angolul folyékonyan beszélek, illetve amely országba menni fogok az ott kötelező nyelvet kell megtanuljam. Az alábbi országok közül választhatok:

- Kanada (francia)

- Franciaország (francia)

- Norvégia (norvég)

- Dánia (dán)

- Lengyelország (lengyel)

- Törökország (török)

- Marokkó (francia/arab)

- Izrael (héber)

- Szingapúr (mandarin) - ide vágyom a legkevésbé

Szerintetek hova érdemes elfogadnom az ösztöndíjat? Szívesen maradnék Európában, illetve vonz a közel-kelet, így izrael, marokkó és törökország, de Kanada szintén vonz és bakancslistás hely. Október közepéig kell leadnom a választásomat. Köszönöm

2023. szept. 7. 09:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én Lengyelországba mennék, de ez én vagyok, menj oda, ahová te szeretnéd
2023. szept. 8. 15:59
 22/26 anonim ***** válasza:
42%
Lengyelország, mert ott a legkevesebb a bevándorló menekült.
2023. szept. 9. 09:20
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez Dánia, Norvégia téma...jó helyek persze,voltam többször...nyáron...de az a téli sötétség...én spec itthon is nehezen tűröm, hogy 5kor sötét van, na de hogy 2kor...és akkor ez 4 hónapig...

Persze embere válogatja...

2023. szept. 9. 22:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Kanada, Norvégia és Dánia nekem túl hideg 🤣🤣. Adott esetben meg kellene tanulnom fraciául, viszont nem tetszik, nem érdekel az a nyelv.

A többi általad felsorolt ország szóba sem jöhetne.

Én Ausztriában élek több mint húsz éve. Megtanultam tisztességesen a németet és így könnyebben tanulok most angolul. Tényleg nagyon hasonló a két nyelv.😄

2023. szept. 11. 23:11
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok: sok sikert kívánok a továbbtanuláshoz.

Hallgass a szívedre.

Marokkó sajnos most nagyon nem jó hely a földrengés miatt és ki tudja,mi lesz még? Azt kihagynám.

2023. szept. 11. 23:15
 26/26 anonim válasza:
Lengyelország
2024. márc. 6. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!