Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miert baj sok embernek a 2...

Miert baj sok embernek a 2 meteres belmagasag a hazaknal? van egy hazam ahol 2 materes belmagasag van 2 helyisegnel mashol mar 3m eleri nem tudom ezt a hazat eladni mindig belekotnek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 14:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Jézusom.
2023. aug. 20. 14:24
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Tedd eladhatóvá! Tükrökkel, fali poszterekkel, térválasztó szerepet betöltő bútorokkal tudod a térhatást befolyásolni.
2023. aug. 20. 14:27
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem enlekszem pontosan hány centi a lényeg, de mikor házat akartunk venni hitelre, amit kineztunk ház, alacsony belmagasságú volt és nem hitelezte a bank. Megvolt a minimum belmagasságú ház, amit hiteleznek
2023. aug. 20. 14:43
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Sok ilyen alacsony belmagasságú építményt láttam már. Néhánynak arany, fekete, piros színű tapéta díszítette a nappaliját, gucci, vagy ehhez hasonló feliratokkal. A barokkos, cirádás arany kanapéról, a Toomy Hilfigeres asztalról nem is beszélek. Nekem sem kéne ilyen lakás én mindig erre asszociálok sajnos.
2023. aug. 20. 16:29
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Hááát felénk átlag 2,7m a belmagasság.

Egy 150 centis családnak oké mert kinyújtózva talán nem éri el a plafont de ha már valaki (átlag) 180 akkor szerinted? A kezem nem tudnám felemelni…

Elképzelhetetlen, hogy ilyen házban éljek.

2023. aug. 20. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

2m nagyon alacsony, 3m magas...

Nálunk 2,5m, tökéletes

2023. aug. 20. 17:45
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
#4 egy hálószobának miért is kellene 8-10 négyzetméternél nagyobbnak lennie? Nálam is mind a három 10 nm alatti, oda úgyis csak ágynak és a gyerekekhez íróasztalnak/játszóssaroknak kell beférnie. Az élet a nappaliban zajlik, ami nálam 48 nm például.
2023. aug. 20. 21:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy gyerekszoba szerintem tök jó, hogy nagy és nem egy 8 nm-es lyuk. Anyueknal volt úgy a szobám, hogy az egyik sarokban az ágyam volt, másikban az íróasztal és konkrétan az agy volt hozzá a szék is, mert annyi hely volt.

Nálunk a gyerekszoba a 25 nm, és egy percig nem bánom.

2023. aug. 20. 21:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
2 méter, az komoly, pár centi aztán beverném a fejem.
2023. aug. 20. 23:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Költözni fogok hamarosan, és a legjobb haverom lesz a lakótársam. 195 centi az ember. Nekem a 170 centimmel bármikor megfelelne egy két méteres belmagasság, bár fura, hogy felérem a plafont kézzel, de legalább olcsóbb kifűteni. De nem akarom, hogy a barátom beverje a fejét az ajtóba.

Meg van, akinek nyomasztó, hogy alacsonyan van a plafon. Nagyanyám házában is 2 méter van, nekem gyerekként nagyon fura volt, nem is szerettem ott lenni, mostanra megszoktam.

De a 3-4 méteres belvárosi házak ugyanígy frusztrálnak, az meg túl magas.

2023. aug. 21. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!