Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Európán belül hova érdemes...

Európán belül hova érdemes menni, ahol viszonylag jó az élet?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 00:25
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
75%
Én Angliát ajánlom nagyon. Nyelv is valószínűleg megy. Az után Spanyolországot. Görög, olasz, ez utóbbi három nagyon jó, de én nagyon Angliás vagyok, pedig nem olyan szép, jó stb.
2023. aug. 21. 21:26
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

Svájc, Norvégia, Luxemburg a legjobbak. Még Finnország, Svédország, Dánia, Izland, Hollandia amik nagyon jók.

Persze számítanak az egyéni szempontok is, pl hiába ajánlom én neked Svájcot, ha te nem tudnál egy olyan társadalomban élni, és inkább Dél-Európát preferálod.

2023. szept. 10. 17:44
 23/23 gago77 ***** válasza:
40%

Nem 9-es vagyok. De neki adok igazat veled ellentétben. Oktatási rendszerre hivatkozol, rendben. De ne mondd nekem, hogy pl az USA-ban (ahol egyébként lassan már polgárháború fenyeget!), vagy Kanadában (az idióta Trudeau-val, jaj!!) jobb az oktatási rendszer!!!! Könyörgöm!!! Vagy az egészségügyi!!! Az USA-ban, ha nincs egy jó egészségbiztosításod, akkor simán hagynak megdögleni!

Aggresszió: A

A New York-i amerikaiak a legelviselhetetlenebb, legbunkóbb, legtürelmetlenebb emberek a Földön! Nekem nem kell bemutatni őket, napi szintem beszéltem velük egy éven át, nemtom hányezerrel sikerült ezalatt beszélni, mindegy, hagyjuk... Visszagondolni is szörnyű.

És ott vannak a fegyverek, lövöldözések...

Németország: a hülyeség és cenzúra magasfokú fellegvára. Már a németek is elkezdtek Magyarországra költözni. Kell ehhez még valamit hozzáfűzni..??

Abban az egyben van igazad (ha te írtad), hogy nyelvtudás és jó végzettég (tehát nem közgáz diploma!), nélkül felejtős a külföld is, hacsak nem akar az ember mosogatni minimálbérért.

2024. júl. 16. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!