Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan tudnék elköltözni?

Hogyan tudnék elköltözni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok, jövőre végzek a középiskolával, és töltöm be a 18. életévemet. Szeretném a segítségeteket kérni a Londonba való költözéssel kapcsolatban. Hogyan tudnék ki költözni? Mik kellenek hozzá? Dolgozni szeretnék kint.

Kérem nézzétek el, ha tapasztalatlan vagyok! Kérlek szépen tudnátok segíteni?

2023. aug. 18. 22:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
33%
18 évesen pénz nélkül a vakvilágba? Persze menjel csak hülyegyerek! Sírva jössz haza!
2023. aug. 19. 13:00
 22/32 anonim ***** válasza:
35%

21, ezt úgy írod, mintha anyáink és nagyanyáink közül nem cisnálták volna ezt sokan és jött volna be.

Pl keresztanyám így él most Hollandiában a családjával. Franciaországban volt dadáskodni, épp stoppolt egyik városból a másikba, amikor felvette egy holland pasas. Aztán összejöttek és most Hollandiában élnek.

De egy volt középiskolai osztálytársam is bejárta fél Európát az épphogycsak sikeres érettségije után. Ő hazajött, de nem kevés élménnyel gazdagodott, abszolút jót tett neki.

Ami azt illeti... a 18-20 éveseknek van csak igazán esélyük odakint. Hisz egy 30as, családos ember már hova menne, hm? Vagy költözteti az egész pereputtyot és próbál gyökeret ereszteni egy idegen talajon - ami ritkán sikerül - vagy inkább beletörődik, hogy ez a hajó már elúszott.

2023. aug. 19. 13:19
 23/32 anonim ***** válasza:
30%

22 A Stoppos világ nem most volt, akkor az emberek segítették támogatták egymást, volt tisztelet, volt alázat, És akkor még ezt meglehetett tenni.

Én is azt mondom hogy fiatalon menjen ki de azért nem ártana hogyha mondjuk szerezne munkatapasztalatot kapna pár pofont az élettől amelybol tud okulni, tanulni belőle, egyszóval lenne élettapasztalata. Utána természetesen mehet de érettségi után manapság ez nem így működik. Újra megkérdezem miből?

Sikersztorik mindig vannak, te is csak a szépet meg a jót írod le neki, de azt miért nem írod oda hogy az ingatlanárak háromszor annyiba kerülnek mint itt Magyarországon?! A boltban minden sokkal drágább, És még mindig nem ez a gond hanem az hogy 18 évesn nincs semmilyen tapasztalata, pénze sincs.

Ha jól értem te lányokról beszélsz akik eltartattak magukat egy ideig…

Menjen ki aki szeretne menni csak természetesen szerezzen élettapasztalatot! El sem hiszitek milyen könnyű rosszba keveredni, kis naiv 18 éveseknek..

2023. aug. 19. 13:41
 24/32 anonim ***** válasza:
36%

"Hogyan tudnék ki költözni?"

Mire megtanulsz magyarul helyesen írni, rájössz.

2023. aug. 19. 13:44
 25/32 anonim ***** válasza:
77%

"Sikersztorik mindig vannak, te is csak a szépet meg a jót írod le neki, de azt miért nem írod oda hogy az ingatlanárak háromszor annyiba kerülnek mint itt Magyarországon?! A boltban minden sokkal drágább, És még mindig nem ez a gond hanem az hogy 18 évesn nincs semmilyen tapasztalata, pénze sincs."

Értem én hogy a csapból is a fideszes sikerpropaganda folyik, de nem kéne lépten nyomon mindenhol felböfögnie az átlagembernek, ez elég gáz... Ők legalább jó okkal hazudnak, a pénzért és hatalomért, de hogy az átlagember akit konkrétan kirabolnak, az miért hiszi és terjeszti, számomra rejtély.

Nem, nem kerül háromszor annyiba az ingatlan! 2015től a csokkal majd szupercsokkal a fidesz elintézte a hazai ingatlanok korábbi olcsóságát, olyan szinten verte fel az árakat hogy már akkor is egyre esélytelenebb volt fiataloknak önerőből ingatlanhoz jutni, mostanra meg végképp az. De a konkrét számok, itt mo-n mostanra 30 millió körül kapsz kis egy, esetleg másfél szobás garzont, többnyire leharcolt állapotban. Osztrákoknál hozzácsapsz 10-et, és 40ért megkapod a sokkal jobb állapotban lévő, de szintén minigarzont. Egy sokkal normálisabb, élhetőbb országban, ahol működik minden. De a magyarral ellentétben ott még lakást se muszáj venned, mert simán bérelhetsz is, kiszámítható és megbízható, szabályozott a bérleti piac. És az átlag béred kb harmadából kijön. Kiváncsi lennék ezt az országban mostanra nálunk hogy csinálod meg, mivel itt több mint a felét elvinné mostanra. Meg ha a tulaj kavar, másnap már mehetsz a híd alá senki nem véd meg.

Az meg hogy az élelmiszer is sokkal drágább, a legnagyobb hazugság! Az eddig is téma volt hogy pl az osztrák élelmiszer sokszor jobb minőségű akár ugyanazon a cégen belül is, de konkrétan elértünk oda a fidesznek hála hogy bőven beelőztük az áraikat! És mindezt úgy, hogy odaát az átlagbér háromszoros. És ez náluk nem is feltétlen számít soknak, csak egyszerűen hagynak élni és nem rabolnak ki, meg döntenek szolgaságba, ahogy a fidesz teszi egyre inkább. A sok szektás birka meg tapsol hozzá, és önként terjeszti mekkora sikerország is a magyar, hát grat!

"El sem hiszitek milyen könnyű rosszba keveredni, kis naiv 18 éveseknek.." Erre meg végképp nem mondok semmit, a közbiztonság és főleg a társadalom mentális, morális állapota is ég és föld. És nem a magyar javára, maradjunk annyiban.

2023. aug. 19. 14:00
 26/32 A kérdező kommentje:
#25 - Köszönöm.❤️
2023. aug. 19. 14:13
 27/32 A kérdező kommentje:
Hollandiában tényleg a legtöbben angolul beszélnek?
2023. aug. 19. 14:14
 28/32 anonim ***** válasza:
43%
Nem.
2023. aug. 19. 14:22
 29/32 anonim ***** válasza:
12%

23 vagyok.

Röviden reagálnék erre a sok hülyeségre amit itt össze hordtál.

Nem tudom hogy keveredett ide a politika, de őszintén nem értem hogy miért a kormány kell hibáztatni azért amiért te nem elsz jól.

Szerintetek külföldön kolbászból van a kerítés?

Itt Magyarországon is meglehet élni én jól élek a lehetőséget mindenki előtt ott vannak, Nagy gyávaság ra val aki elmenekül külföldre kis naivan mint a kérdező.

Saját tapasztalatból írtam hogy Ausztriában sokkal drágábbak az élelmiszer árak szinte semmi nem olcsóbb mint itt Magyarországon természetesen ott a fizetések is jobbak, de kérlek ne felejtsük el hogy egy 18 éves középiskolából most szabadult tapasztalatlan gyerekről beszélünk, szerinted ő külföldön a vakvilágba mennyit fog keresni?! Maradjunk hűek a kérdéshez!

Rengetegen hazajöttek mert ugyanúgy ahogy ti is azt hitték hogy kolbászból van kint a kerítés meg minden szép és jó aztán hamar rájöttek hogy ez nincs így.

Abban egyetértünk hogy a társadalom összetétele sokkal jobb mint itt Magyarországon, másabb ak az emberek egymással ebben az egyben igazad van! Te miért nem mész külföldön hogyha ekkora szád van? Amúgy be kérlek ne menjünk bele a politikába, Mert én pártatlan vagyok de nem kell ahhoz hogy esett lenni hogy valakinek az más legyen a véleménye!

Egy külföldön is keresett szakmát tanulnék 1820 évesn biztos hogy nem mennék külföldre dehát nyilván ezeket nem én fogom eldönteni! Csak furcsa hogy nem látjátok a körülményeket és adjatok alá lovat..

2023. aug. 19. 15:01
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"Hollandiában tényleg a legtöbben angolul beszélnek?"

Nem, nyilván a legtöbben hollandul beszélnek. De nagoyn magas azok aránya, aki bőven megfelelő szinten beszél angolul.

2023. aug. 19. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!