Hogyan tudnék elköltözni?
Sziasztok!
17 éves vagyok, jövőre végzek a középiskolával, és töltöm be a 18. életévemet. Szeretném a segítségeteket kérni a Londonba való költözéssel kapcsolatban. Hogyan tudnék ki költözni? Mik kellenek hozzá? Dolgozni szeretnék kint.
Kérem nézzétek el, ha tapasztalatlan vagyok! Kérlek szépen tudnátok segíteni?
"Bírom 8-10es választ. Azaz "választ" mert leginkább csak projektálnak valami saját elképzelést a kérdésre és belekötnek"
Kérdéseket tesznek fel, amelyek segíthetnek a kérdezőnek átgondolni, hogy mit is akar tulajdonképpen. Ettől függhet, hogy merrefelé induljon egyáltalán. De ha még arra se válaszol, hogy milyen nyelveken beszél...
"Ennél még a bőröndös válasz is segítőkészebb és jobban a kérdésre válaszol"
Az már azután jött, hogy kiderült, kalandokra vágyik. Így már könnyű válaszolni érdemben:
kérdező, ha kalandokat akarsz, akkor mire vársz? Indulj most, azonnal, pénz nélkül! Úgy lesz igazán kalandos. :))
Nyelvvizsgám nincs, de viszonylag jól tudok angolul. Terveztem tanulni egy másik nyelvet is, de még nem tudom melyiket.
Informatikát tanulok.
Meg kéne tanulni végre, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, akkor a kérdésre ávlaszoljunk, ne pedig arra, amit gondolunk, hogy valójában akar a kérdező.
Ha én megkérdezem az időt, ne azt mondd, hogy odaérek-e ahova akarok menni vagy hogy szerinted már késő van-e, hanem az időt mondd meg.
De az, hogy "jaaaaaaaaaaj azt hiszed ottan kóbászbul van a kerítés, he?" az még annak sem felel meg, hogy körbetapogatózná az ember azt, amit gondolunk, hogy akérdező gondol:D
"Meg kéne tanulni végre, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, akkor a kérdésre ávlaszoljunk"
Akkor miért nem azt csinálod? :D Se ebben a válaszodban, se a 14.-ben nem a kérdésre válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!