Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek? Cigányok költöztek...

Mit tegyek? Cigányok költöztek a szomszédba, azóta lakhatatlan a lakás.

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan már mikor, pár hónapja cigányok költöztek az alsó szomszédomba, azóta gyakorlatilag élhetetlen a lakás.

Napközben egészen estig folyamatos ordítozás, veszekedés, a kuka mellett folyamatosan szétszorva minden szemét, napi több órán keresztüli folyamatos hangos cigányzene úgy, hogy mindenhonnan hallani, reggel a lépcsőn, vagy a lépcsőházban fekszenek illuminált állapotban, 2x hívtam rendőrt, nem történt semmi, sőt még le lettem cseszve, hogy minek ugráltatom őket feleslegesen, költözzek el, vagy hordjak zajvédőt, kezd elegem lenni.

Annyi, hogy legalább éjszakánként csend van, de mivel itthonról dolgozok, és az iroda 160km messze van tőlem, ezért engem a napközbeni tarthatatlan állapot is zavar.

Albérletben lakom, áprilisig van a szerződés de nem tudom, hogy kibírom-e addig, miközben a kérdést írom ki, most is egymással ordítanak úgy, hogy mindent hallani szóról szóra.

2023. aug. 14. 15:38
1 2
 11/15 Darius- ***** válasza:
25%
Ezután nézd meg kik mellé költözöl. Vagy utána mentek oda ? Bevallom engem nem zavarna ez, de kerülöm őket, mivel lopnak.
2023. aug. 14. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Ezt rossz volt olvasni :(

Amúgy nem lehet előre tudni, hogy ki az ÖSSZES szomszéd.

2023. aug. 14. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Ezek olyanok mint a sáskák, először csak 5 jelenik meg, aztán utána jön az egész család éa 60-an lesznek. Lelaknak és szétlopnak mindent, szóval amint lejár a szerződésed költözz!
2023. aug. 14. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

Azt tudni kell minden előítélet nélkül, hogy a romák másképp szocializálódnak mint mi. Vannak rendes családok, nemcsak bűnöző életmódot folytatóak, de a kultúrájuk, életmódjuk teljesen más alapokon fekszik. Ők amolyan olaszosan élnek, hangosak, zajosak, kiabálnak, sokat buliznak, és sokan vannak. Igen, ahol néhányan vannak, jön majd a többi. Még ha rendesek is és beszélnél velük, hogy legyenek visszafogottabbak, ez ha akarják is akkor sem fog sikerülni.

Én roma gyerekeket tanítok, nem tudod megtanítani neki, hogy halkan beszéljen. Csak kiabálni tud. Megtanulta a családi környezetben, hogy sokan vannak, zajosak, csak arra figyelnek, aki hangosabb mint a többi, tehát ha érvényesülni akár, akkor kiabálnia kell, hogy felhívja magára a figyelmet.

Sajnos akinek roma család lesz a szomszédja, tudnia kell, ők nem fognak megváltozni. Vagy elfogadja, vagy ő változtat a lakóhelyén.

Mivel albérletben vagy, könnyebb lépned, de ha új albérletet keresel, kérdezz rá a szomszédokra is.

2023. aug. 14. 23:34
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Vegyél egy kuvaszt, és tarts terrorban őket!
2023. nov. 1. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!