Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek? Cigányok költöztek...

Mit tegyek? Cigányok költöztek a szomszédba, azóta lakhatatlan a lakás.

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan már mikor, pár hónapja cigányok költöztek az alsó szomszédomba, azóta gyakorlatilag élhetetlen a lakás.

Napközben egészen estig folyamatos ordítozás, veszekedés, a kuka mellett folyamatosan szétszorva minden szemét, napi több órán keresztüli folyamatos hangos cigányzene úgy, hogy mindenhonnan hallani, reggel a lépcsőn, vagy a lépcsőházban fekszenek illuminált állapotban, 2x hívtam rendőrt, nem történt semmi, sőt még le lettem cseszve, hogy minek ugráltatom őket feleslegesen, költözzek el, vagy hordjak zajvédőt, kezd elegem lenni.

Annyi, hogy legalább éjszakánként csend van, de mivel itthonról dolgozok, és az iroda 160km messze van tőlem, ezért engem a napközbeni tarthatatlan állapot is zavar.

Albérletben lakom, áprilisig van a szerződés de nem tudom, hogy kibírom-e addig, miközben a kérdést írom ki, most is egymással ordítanak úgy, hogy mindent hallani szóról szóra.

2023. aug. 14. 15:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Kezdj el másik albit nézni lassan, legyen B terv, ha nem javul a helyzet. Sajnos mi így menekültünk el saját lakásból 3 éve, én gyesen voltam a kicsikkel,majd megőrültem, jobb környéket kerestünk, itt nyugdíjas szomszédaink vannak, csend és nyugalom, a gyerekeknek sem mindegy, hogy bedrogozott fejeket látnak a kuka mellett fetrengve, vagy kutyasétáltató öreg néni mosolyog rájuk...
2023. aug. 14. 15:46
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Beszélj a főbérlőddel, tárd fel neki a körülményeket. Biztosan nem áll érdekében, hogy elveszítse a bérlőjét és a szomszédok miatt nehezen találjon másikat. Próbáljatok vele és a közös képviselettel, illetve más szomszédokkal együtt megoldást találni, biztosan másokat is zavar.

Velük próbáltál már beszélni?

2023. aug. 14. 15:46
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj, hogy ahol az egyik megjelenik onnantól jön az egész família. Menekülés azonnal.
2023. aug. 14. 15:56
 4/15 qkker1 ***** válasza:
87%

"Velük próbáltál már beszélni?"

Szerinted az antiszociális elemekkel lehet értelmesen beszélni?

2023. aug. 14. 16:02
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Részvétem.
2023. aug. 14. 16:10
 6/15 A kérdező kommentje:

De akkor innentől lehet költözködni folyamatosan ha megjelennek a környéken? Kellemes jövőkép.

A közös képviselő azt mondta, hogy majd csinál valamit, beszéltem a főbérlővel, Ő azt mondta csak, hogy együtt érez, mert Ő is épp hasonló miatt költözik jelenleg és próbálja eladni a másik lakását, a többi környékbeli szomszédot még nem próbáltam mint lehetőség, de nem tudom, hogy egyáltalán lehetne-e bármit csinálni civilizált formában.

2023. aug. 14. 16:11
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

Velük?

Kizárt.

Csak csesztetni fognak.

2023. aug. 14. 16:13
 8/15 anonim ***** válasza:
38%

:D

Nálunk évekig ugatott 2 kutya minden nap folyamatosan órákat és senki nem mert érte szólni, pedig egyszerű nyugdíjasok voltak.

Kétlem, hogy bárki szólt is volna nekik.

Amint rákezdenek, kopogni kell náluk. Előbb-utóbb megértik, ők se szeretik, ha más zavarja.

2023. aug. 14. 16:50
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Jah, egyedül én szóltam és mondtam a szomszédoknak, hogy ahelyett, hogy engem küldenének, ők is szólhatnának, és ilyenkor jött a szokásos válasz: Azért van a kutya, hogy ugasson.
2023. aug. 14. 16:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Annak orulj hogy albi es nem sajat lakas
2023. aug. 14. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!