Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szívesen költöznél másik...

Szívesen költöznél másik településre Magyarországon belül? Honnan hova és miért?

Figyelt kérdés
Környezetváltozásra vágyódás az oka vagy valami más?

2023. aug. 13. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Balatonfuredrol Salgotarjanba
2023. aug. 13. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Minden rokonom ebben a városban él, a munkahelyem is itt van. Ha én valaha is költöznék, akkor az csak is külföld lenne, egy pálmafás tengerparti részre.
2023. aug. 13. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Igen, legalábbis kipróbálnám. Délen születtem és lakom egy nagyvárosban, viszont a családom a Nyugat-Dunántólról származik. Mindig is lenyűgözött a Dunántúl és azon belül is leginkább az a vidék. Legtöbben emiatt megmosolyognak de Budapestnek is a budai részét tudtam csak elviselni amíg ott laktam. Nemhogy elviselni, imádtam, a kis utcák, a hegyek, az erdők miatt. Ma már nem tudnék ott élni de ez a dunántúli dolog nem hagy nyugodni. Akkor is, ha ma már tudom, hogy vannak ott is reménytelen környékek, lepukkant falvak, betonházakkal tönkretett kisvárosok. Az emberek sem sokkal kedvesebbek és ha lehet ott még inkább minden "Budapest-függő", nincsenek igazi nagyvárosok. Rengetegen ingáznak Ausztriába ami szintén nem túl szívderítő. A térképen jól mutat hogy közelebb az Adria, vagy akár Olaszország, de a gyakorlatban ezek irtózatos távok a dinári hegységben vagy az alpokban (én biztos nem autóznék le rendszeresen "csak úgy"), és Olaszországnak sem a vidámabb helyei azok ott lenn.

Szóval jó nekem itt, egy olyan városban ahová nyaralni is szívesen járnak az emberek, szinte mint a Balatonra, viszont igazi város, amire nekem meg szükségem van. De azért kipróbálnám a Dunántúl egyik nem túl félreeső zugát is, mondjuk 1-2 évre.

2023. aug. 14. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Mezőkövesdről Bükkaranyosra.

C mentes(ebb) légkörre vágyok.

2023. aug. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!