Szerintetek a szomszédokra való tekintettel nem jobb az elektromos fűkasza mint a benzines fűkasza?
4
Attól függ ki forgatja...Mivel azt teljes egészében az emberi erő mozgatja;így annak az "ereje" és hatékonysága kizárólag a használójától függ.
Egyértelműen halkabb egy elektromos fűkasza, de természetesen az is tud zavaró lenni.
Ha úgy vesszük azzal tuti tovább tart a művelet, szóval halkabb de kicsivel több ideig zúg szerintem, bár én mindenképpen jobban örülnék neki ha azzal zúgnának minthogy a benzines zaját halljam 3 falon keresztül is.
Fontosabb szerintem mondjuk a megfelelő időpont kiválasztása a fűnyíráshoz, pl szombat reggel 5-kor akarmivel zúgsz az összes felmenődet felsorolják majd.
6
Kivévetel a hagyományos kasza.Azt a szomszéd ha bent van a házában és pihen nem hallja,reggel sem amikor csönd van. Azzal meg amúgy is akkor jó dolgozni amikor harmatos a fű.Ezért eleve a hajnali,kora reggeli időpont a legoptimálisabb az azzal való munkára.
Ilyen van, hogy valaki figyel arra, hogy a szomszédokat, hogy ne zavarja?!
Wow! Ritkaság vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!