Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Legális közterületen kivezetet...

Legális közterületen kivezetett árammal autóakkumulátort tölteni?

Figyelt kérdés
Ikerházban lakom a feleségemmel. A szomszédban albérlők laknak és a házunk előtt van kialakítva parkolójuk ami közterület. Mostanában a villanyórájukból hosszabbíton keresztül kivezetik az áramot és azon keresztül töltik éjszakánként az autójuk akkumulátorát. A kérdésem arra irányul, hogy ez legális és nem kell nekik szólnom ezért vagy illegális mivel balesetveszélyes tűzveszély miatt. A parkolótól 2 méterre található egy gázcsonk ahonnan többek között mi is kapjuk a gázt.
2023. aug. 2. 11:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Jó szerintem elnyomhatod magad most már nyugodtan, a kutya sem kíváncsi rád legfőképp én nem. Keress egy másik kérdést, ahol trollkodhatsz!
2023. aug. 3. 09:26
 12/22 A kérdező kommentje:
A sértegetést és kioktatást pedig te kezdted el, nem tudom mit csodálkozol, ha ugyanazt kapod vissza másoktól is.
2023. aug. 3. 09:30
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit akar bizonyítani a toplistás helyezés, az csak azt jelzi hogy sok választ írtál. Ha azok többsége is ugyanilyen haszontalan kötekedés, akkor jobb lett volna inkább csendben maradni.

Ha meg tudsz is valamit, azt lehet normálisan is közölni, arrogancia és beszólogatás nélkül is.

2023. aug. 3. 09:33
 14/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Sehol nem írtam, hogy zokon vettem volna a sértegetést.

Azt írtam, hogy nem tudom komolyan venni, sőt...

Sokat elárul...

----

Az értékeléseket sem én kezdtem feszegetni:

"Nem Ön lehet a legélesebb kés a fiókban ez az értékelésén is látszik"

Semmit nem jelentenek az értékelések, hiszen itt azok a "jófiúk", akik vissza se mernek szólni senkinek.

Ezzel szemben én nem nagyon bírom elviselni a szakmai vagy más butaságokat, amiről bátran megírom a véleményem, mert a minősítés amúgy nem is érdekel. Sőt, inkább letiltanám, ha lehetne, mert itt rosszindulatú alakok minősítenek le amúgy korrekt hozzászólásokat is (tehát amikor még csak rosszat sem írtam, de azért bosszút áll a kisöreg).

2023. aug. 3. 09:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekelnek ezek a személyes dolgaid. Feltettem egy kérdést amire értelmes választ vártam volna tőled is. Hogy kik a virtuális ellenségeid arról magasról teszek, de írásodból kiderül, hogy neked az életed a toplista és sajnos fogalmad sincs a virtuális világon kívüli életről. Csak sajnálni tudlak, hogy az az életcélod, hogy leszámolj az itteni ellenségeiddel. Ideje lenne élned is, nem?
2023. aug. 3. 09:48
 16/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Ne nevettess, te vitted el a témát ebbe az irányba.

Én csak arra céloztam, hogy laikus vagy, ami nem is sértés, csak tény.

Persze, soha nem felejtem el, amikor egyszer régen laikusnak neveztem valakit és azt hitte, a szülőjét szidalmazom. Teljesen kivetkőzött magából az ember.

Azóta óvatos vagyok a latin eredetű szavakkal, a Gyakori Kérdéseken.

2023. aug. 3. 09:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Azthiszem itt jött el az idő, hogy az offolásod miatt a moderátorok segítségét kérjem. Ez megint nem fog jó fényt vetni rád.:) De, ha nem bírod felfogni, hogy senki nem kíváncsi rád akkor ez a megoldás.
2023. aug. 3. 09:59
 18/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Jelents fel engem is, meg a szomszédaid is jelentsd.

De akkor minek kérdezed mások véleményét, ha feljelented, ami nem tetszik?

Szerintem itt már kialakult egy összkép, minden jól látható.

2023. aug. 3. 10:07
 19/22 A kérdező kommentje:

Sajnos vannak ebben a társadalomban olyan emberek akik úgy gondolják, hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok és a törvények. Ezért alakulnak ki ilyen helyzetek.

Te meg csak vergődj itt nyugodtan, hisz te csak egy meg nem értett zseni vagy aki valószínű rossz korba született. Mindenki barom csak te vagy a helikopter igazad is van. Kérdés követését leállítva kívánok neked egy jobb életet a virtuális téren kívül.

2023. aug. 3. 10:14
 20/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Ha nem lennének fórumozók a virtuális térben, senki nem válaszolna Gyakori Kérdésekre sem.

Fogalmad sem lehet, hogy valaki mit, mikor és miért csinál, ezek is csak ilyen negatív képzelgések.

Szabályokról is felesleges volt bölcselkedni, volt már erről is szó, csak nem sikerült érteni.

2023. aug. 3. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!