Legális közterületen kivezetett árammal autóakkumulátort tölteni?
"elektromos berendezéseket közterületen csak az illetékes szakhatóság engedélyével lehet használni, és csak az erre vonatkozó szabványoknak megfelelő eszköz alkalmazható"
A cikkben benne van, hogy intézkedtek a közteresek a töltés megszüntetése érdekében még ott helyben.
Vannak szabályok, ez az egyik része.
Vannak sajnos buta emberek is, trollok, akik tudatlanság és / vagy rosszindulat miatt károsak az emberi közösségre, másoknak bosszúságokat okoznak.
Szabadtéren a gázt képtelenség lenne ilyen módon berobbantani, ezt mondjuk különösen megnehezíti, ha nem szivárog egy molekula sem.
Tudtad, a gázpalackokat is azért tárolják szabadtéri rácsos ketrecben, mert így biztonságos.
Ez ilyen "öregasszonyos" szöveg inkább.
Neked itt megvan a lehetőséged, hogy szabályokra hivatkozva keresztbe tudsz tenni, nem tudom, milyen embereknek (szimpatikus / nem szimpatikus, fogalmam sincs).
Technikailag túlaggódod, de legalább tudsz ártani.
Majd legfeljebb kiszúrják az autód gumiját, megkarcolják, ha valaki úgy gondolja, hogy az igazság mérlegét másképp nem lehetséges helyrebillenteni, ezt sem tudhatod soha, mit indítasz el.
Igen, csak fogadni mernék, hogy te egy laikus, fizikához nem értő, semmihez nem értő, esetleg könyvelő, pénztáros, irodás akárki lehetsz. Vagy hasonló. Maximum egy történelemtanár.
Református pap is lehetsz.
Az a típus, aki egy "villanykörtét" nem bír betekerni szakember segítsége nélkül.
A konkrét esetben, amit felvázoltál és ami kép előttem felvázolódik, csak emiatt nyilván nem szemétkednék a szomszéddal.
De te szemétkedhetsz másokkal, mert megteheted. A butaság hatalom.
Szöveget sem sikerült értelmezni.
Pont azt írtam, hogy ilyen butaságok miatt én nem kekeckednék.
Nem értesz hozzá, azt sem tudod, miről beszélsz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__toplista
Mit akarsz még, ehhez vedd hozzá, hogy több olyan ellenségem van itt, akiket buta beírások miatt korábban véleményeztem és azóta igyekeznek rajtam bosszút állni, ok nélkül leminősítgetni.
Mégse nagyon tudnak fogást találni.
Sértegetéseid nem tudom komolyan venni, te viszont nem is mered cáfolni, hogy csak egy laikus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!