Jogosan panaszkodik a hangos zene miatt?
Figyelt kérdés
Napközben hangfalról zenét hallgattam viszonylag hangosabban, és a mellettem lakó szomszéd bekopogott (inkább bedörömbölt), hogy halkítsam le. Jó bunkó paraszt volt, pedig ez eddig nem fordult elő egyszer sem, hogy hangoskodtam volna vagy zenét hallgattam. Na szóval lejjebb vettem a zenét, de az erős basszus miatt valószínű, hogy ugyanúgy áthallatszik csak halkabban. Mivel napközben hallgatok zenét, ezért jogosan tud panaszkodik, esetleg rendőrt hívni rám? Este 10-től van csendháborítás.2023. aug. 1. 21:26
21/21 anonim válasza:
jogos, csendháborítás az egész napra vonatkozik. Az elsőnél figyelmeztetés a másodiktól büntethet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!