Budapest Ecseri úti metró megálló egy gettó?
Figyelt kérdés
Lenne ott egy albérlet. Elmentünk ma megnézni, és nekem a metró megálló meg az egész spar terület nem tudom elég gáz környéknek tűnt. Sok romát is láttam... Sokszor késő este mennék haza, a parkon keresztül. Fiú vagyok, de igényt tartanék mind két vesémre ha lehet. Szerintetek milyen a környék?2023. júl. 27. 00:43
11/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat írjatok még! Nem tervezem hogy ott ücsörögjek, max vásárolni megyek be a spar-ba meg mivel három műszakba járok, korán reggel és késő este is közlekedek. Nem is magamat féltem hanem női rokonokmal mennénk, aki elmúlt 50…
2023. júl. 27. 11:19
13/32 anonim válasza:
A nők fején nem baj, ha rajta van egy fazék vagy lovagi sisak, - nehezebb letépni a fejükkel együtt a fülbevalót, nyakláncot, amivel nehezebb is így elrohanni.
14/32 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok :) de én valódi véleményeket várok ott lakóktól nem trollokat, de köszi!
2023. júl. 27. 13:22
15/32 anonim válasza:
Mi csak próbálunk felkészíteni egy esetleges konfliktusra, de te vagy aki elvicceli. Az utcán bármi megtörténhet.
16/32 anonim válasza:
Bizonyos szempontból bárhol, bármi megtörténhet.
17/32 anonim válasza:
Ez így van, már csak az kérdés, hogy mennyire vagyunk felkészülve bizonyos dolgokra.
18/32 anonim válasza:
Fel lehet bármire IS készülni?
19/32 anonim válasza:
Én akárhol járok mindig acél betétes bakancsban vagyok és a zsebemben mindig ott lapul egy gyönyörű szép kék pillangó. Volt már olyan, hogy betaláltak napbarnított kollégák egyből tudtam mit kell tennem.
20/32 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván az is megtörténhet hogy megyek a járdán és hirtelen egy sofőr elalszik és ráfekszik a kormányra és széttrancsíroz.
Azért kérdezősködök, mert nem nagyon vágom Budapestet, Székesfehérváron éltem eddig, ott pedig különösebben gettós részek nincsenek. Főleg ilyen hogy a hugyukban szarukban fetrengjenek egyének egy téren.
De nem fogok magammal önvédelmi szarokat hordani, meg rettegni, akkor inkább nem megyek olyan környékre. Igazából bárhol utol érheti az embert a sorsa, a legjobb helyeken is, de nem keresem a bajt ha nem muszáj.
Viszont valami furcsa okból, még annak ellenére is, hogy kicsit gettós feeling-je van ennek az ecseri metrómegálló és környékének, valamiért vonz... Lehet az a sorsom hogy majd ott kibelezzen valaki :D
2023. júl. 28. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!