Az 1900-as években HOL és MIKOR éltél volna legszívesebben?
Figyelt kérdés
Én Amerikában a 70-90-es években.2023. júl. 6. 01:05
3/18 anonim válasza:
USA, 60-as évek, hippikorszak. Vietnam kihagyásával, természetesen.
6/18 Shaddark válasza:
Magyarország, szocializmus, volt pénz és lehetőségek garmadája.
Az oktatás ingyenes volt, támogatták, bárkiből bármi válhatott. Lustábbakból alkoholista, szorgalmasabbakból mérnök.
Rezsi a fizetés egy huszada, szórakozás fillérekből. Minden hétvégén házibuli. Nyaralás ingyenes.
Nincs bűnözés, a gangsztáknak is kötelező dolgozni járni, nincs idejük lopni. Az államadósság ezrede a mostaninak, telik az emberekre is.
Lakást is ad az állam. Az egyetlen gond az életben, hogy mivel és kikkel töltse el az ember az idejét.
8/18 anonim válasza:
6: Látszik, hogy nem éltél akkor :D
9/18 anonim válasza:
Az 1900-as évek eleje fiatalon végigtolom 1.VH húszas évimben a nagy gazdasági világválság 2.VH az 50-es 60-as éveket a saját 50-es 60-as évimben élhetem meg majd az öregkoromra már itt vannak a 70-es évek kényelmi dolgai majd a 80-as évekbe meghalok még az egész internetes mémes lmbtq+-s hülyeség elött.
10/18 anonim válasza:
Nekem a '70-es, '80-as évek valamiért nagyon tetszik. A hangulata, ahogy látom a régi képeket, videókat. Nagyon jó lett volna akkor olyan 15-25 évesnek lenni. Ha nem itthon, akkor az USA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!