Ha barhol elhetnetek a nagy vilagban, melyik orszag melyik varosaba koltoznetek legszivesebben? Es miert?
Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 08:54
2/11 anonim válasza:
Én ott, ahol most is élek, csak egy kicsit nyugisabb részén a városnak. (megyeszékhely)
Sok helyen jártam már, Európában szinte mindenhol, tengerentúlon több helyen. Az emberek mindenhol ugyanolyanok. A problémák veled lesznek, akárhova is mész. Nekem jó itt. Ha muszáj lenne elköltöznöm valamiért, akkor Horvátország egy hasonló méretű városába költöznék. Ott is otthon érzem magam valamennyire.
4/11 anonim válasza:
Svájc, ha mindenképpen választani kell.
8/11 anonim válasza:
7+ Sem az USA-t+Canadát +Ausztráliát nem választanám.
9/11 anonim válasza:
Dél-Florida, mert utálom a hideget, és fájnak az ízületeim.
10/11 anonim válasza:
Sok helyen, nem nagyon tudok választani. Vagy Spanyolországban valami tengerparti részen, mondjuk Barcelonában, vagy Hollandiában egy kisvárosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!